-
Htjela sam ti poslati pp da tu ne zachatavam temu ali valjda još nemaš dovoljno postova da bi to mogla.
Kao i ti imam filing da se te inseminacije ne shvaćaju ozbiljno i samo odrađuju da se dođe do IVF-a. Prije zadnje inseminacije idem na konzultacije pa ću pokušati dogovoriti malo drugačiji razvoj situacije. I ipak sam poslala upit KBC-u da mi daju uvid u fakturu barem za ovu zadnju inseminaciju. Još nisam dobila odgovor.
Nisam sigurna da je moj doktor pogriješio. Ali da sumnjam, to da. Iz nekoliko razloga. Nije bilo slobodne tekućine u Douglasu. Nek me netko ispravi ako griješim ali trebalo je biti da je folikul pukao makar i je prošlo 5 dana od inseminacije kad je folikul bio 18mm. Na moje pitanje da li vidi žuto tijelo je rekao da ne vidi ništa veličine folikula i da sam u potpunoj drugoj fazi ciklusa na što sam zaključila da valjda vidi žuto tijelo jer nisam znala da možeš biti u drugoj fazi ciklusa a da folikul ne pukne. I sada sam u drugoj fazi ciklusa a folikul nije pukao. Jesam li ga ja krivo shvatila ili ne nemam pojma. Više nije ni bitno. Lako je biti general poslije bitke.
Ovo mi nije prvi put da imam cistu nakon ovulacije. Tada sam vadila samo Ca-125 (bio 3x veći od ref vrijednosti) jer je moj tadašnji ginić sumnjao na tumor jajnika. Kad je cista nestala s dolaskom M bio je presretan, a bome i ja sam odahnula, pa me nije slao dalje.
Sada na svoju ruku planiram izvaditi progesteron i estradiol ovaj tjedan, ravnat ću se prema pozitivnoj LH trakici jer O nije bila-potvrđeno. Ima tu još toga što bi mi LUF sindrom objasnio, ali i to je za drugu temu.
Posljednje uređivanje od eryngium : 04.11.2014. at 20:00
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma