-
Pozdrav curama, i ja se pridruzujem iako vas čitam dugo evo i mog stanja.
Bila sam na drugom aih u petak, prvi neuspjesan, mm normo, ja pcos, izostanak ovulacije, međutim čitam da sve koje ste na klomifenima imate po više folikula dok je meni uvijek jedan. Na dan aih je dr. rekla samo što nije pukao.. Naravno da se nadam, ali vjerujem da je više šanse sa više njih.. I još me nisu slali da ponavljam nalaze hormona, nego ci to sama nakon što prodje test ukoliko bude negativan. Ima li koja trudnica iz aih? Da malo ulije nadu u sve to..☺
Pozdrav svima i sretno za ➕
-
Bok svima! Evo da malo ulijem nade svim inseminatoricama
mi bili na prvoj inseminaciji prije skoro 3 tjedna. Nisam se nadala bogzna cemu, upravo i zbog lose statistike i prica po forumima. Na 12 i 14 dpo napravila kucni test - negativan. Odlucila da necu ici vadit betu i prestala piti duphaston. Menga ne stize, ali ionako od prestanKa progesterona treba neko vrijeme kazu.
I nazovem ja bolnicu, dogovorim konzultacije, doktor veli idemo opet u posrupak, menstruacija ce vam stici svaki cas..
I sinoc ja sanjam kako radim test i pojavljuju se 2 crte. Budim se ujutro, napravim test, ali u prvih par sekundi ne pokazuje nista..i odem pustit pse u vrt. Vracam se u kupaonu, a ono test poooozitivan!!! Aj ti reci! Bila odmah vadit betu i smisljam sta cu rec doktoru, sad mi bas neugodno kako sam lagala da mi beta negativna haha..
Uglavnom, ocito moze i iz prve!
Ja imam amh 9.4, endo cistu na jajniku, a decko los sgram..nema pravila ocito!
Puse svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma