-
pozdrav! evo da vas malo ohrabrim sa svojom pričom- mi smo uspjeli nakon 3-će inseminacije! već kad smo skoro mislili dignuti ruke od svega dogodilo se. nakon prvih pregleda kod mene je sve bilo u redu, a kod mm-a zadovoljavajući spermiogram. odmah nakon pregleda prohodnosti jajovoda smo išli na 2 inseminacije za redom jer sam suračunala da su nam onda najveće šanse za uspjehom. međutim, niti jedna nije uspjela. u međuvremenu se zbog stresa na poslu i oko samih postupaka mm-ov spermiogram počeo jako jako pogoršavati, pa smo se odlučili na IVF metodu računajući da ćemo tako uspjeti. dobili smo 2 prekrasne jajne stanice i obje su se oplodile i embriologica bila jako zadovoljna, ali se na kraju nije ništa primilo. nakon par mjeseci smo skupili živce i energiju za još jedan pokušaj, ali sam ovaj put loše reagirala na klomifen i dobili smo samo 1 folikul te se stoga odlučili na insemijaciju. ovaj put nisam polagala nikakve nade za išta. mm je taj dan imao spremiogram dovoljno dobar za aih ali ne savršen.12-ti dan sam radila test i bio je negativan što je samo potvrdilo moje sumnje. ali kako sam tek 14-ti dan morala javiti u bolnici imala sam grižnju savjesti zbog ranije naparavljenog testa pa sam ga ipak na nagovor frendice ponovila 14-ti dan i bio je pozitivan! bili smo u šoku! mislim da smo još uvijek. sada smo u 12-tom tjednu trudnoće. i sve je u redu. htjela sam ovo napisati kao poticaj svima koje to prolazite jer sam primjetila da se u inseminacije polaže jako malo nade na ovim forumima, i znam da je mene to bacalo u bed. a na kraju je sve super ispalo. sretno svima koji ovo prolazite!! držim fige za +!!
Posljednje uređivanje od norma jeane : 12.01.2016. at 21:01
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma