Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1328

Tema: inseminacija 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Tweety, ja bi na tvom mjestu odmah isla vadit betu. Meni test bio negativan 14 dana nakon inseminacije, a ipak sam bila trudna..ovak ces barem odmah znati di si, sta si..drzim fige!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj yagoda prvotno napisa Vidi poruku
    Tweety, ja bi na tvom mjestu odmah isla vadit betu. Meni test bio negativan 14 dana nakon inseminacije, a ipak sam bila trudna..ovak ces barem odmah znati di si, sta si..drzim fige!
    Hvala ti, ma ne znam jel mi gore vidjet nulu ili minus na testu..
    Di si isla vadit betu, privatno ili? Jer meni su na vv rekli da napravim test i javim se..

norma jeane avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

na VV traže test prvo. ja sam ga radila 12-ti dan i bio negativan, a 14-ti dan jedva vidljivo pozitivan. nakon toga su me slali na betu, a beta već bila visoka. moj ti je savjet da ne radiš testove prije datuma koji su ti rekli, jer kod inseminacije može biti kasnija oplodnja, pa ti test neće ranije pokazati. samo hrabro! javi obavezno. držim fige!!

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti, ma ne znam jel mi gore vidjet nulu ili minus na testu..
    Di si isla vadit betu, privatno ili? Jer meni su na vv rekli da napravim test i javim se..
    U breyer sam isla, 160 kn..zbog posla ne mogu ujutro po domovima zdravlja..nalaz ti gotov isti dan, posalju na mail.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Norma jeane i yagoda hvala nadam se da cu imat dobre vijesti.. Jos 4 duuuugaaaa dana....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •