-
Smrduckalo mi je na privatnicu, ali ponadala sam se
znam da forsaju taj AIH, zato sam i mislila da mozda ponovite spermiogram, cisto da vidite ima li promjene.
Nisam bas strucnjak za hsg, ja ga nisam prolazila, nije bilo smisla. Ako su zastopani, onda moras na IVF, ne radi se aih. Odstopava se propuhivanjem, samim hsg (neka me netko ispravi ako grijesim), nikad se ne rezu. Ako je samo jedan...procjena lijecnika, rekla bih.
Mislim da je netko na temi o privatnicima spominjao da neki priv.ne radi ivf prije aih jer mu hzzo nije htio platiti, ali ne znam jel dr.L u toj prici, pogledaj si tu temu, bilo je nedavno. Jel u petrovoj spominju samo jedan aih ili da odradis sve?
Drago mi je da su secer i stitnjaca ok, bar da to ne vuces.
Pocetak trudnoce je bio stravican - imala sam napadaje uzasnih bolova svaka dva sata, po danu i noci, mislila sam da necu izdrzati niti zadrzati trudnocu, ali nekako sam izgurala. Ovo na trbuhu je tako i s tim sam se pomirila. Planiram staviti mirenu odmah poslije poroda jer ne mogu zivjeti s bolovima i divljim mengama. Pripremi se na jace implantacijske bolove i bolove tijekom trudnoce - nadam se i drzim
da ih ne bude, ali cisto da te ne izbezume kao sto su mene. Najcesce prestanu oko 8-9tt.
Nekad se povuce endo poslije poroda, da, ali nazalost (pre)rijetko, vece sanse imaju zene kojima se inace ne vraca, bar ne tako brzo, nakon terapije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma