Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1328

Tema: inseminacija 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Nema veze, bit ce slijedeći puta, moj muž kaže, samo pozitiva mi čekamo do srijede, ali me vec danas boli kao da cu dobiti, leđa rasturaju i stomak, a ono sto bi kao znak trudnoće trebalo ništa iako sam ja i dalje pozitivna....

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj MarijaSonja prvotno napisa Vidi poruku
    Nema veze, bit ce slijedeći puta, moj muž kaže, samo pozitiva mi čekamo do srijede, ali me vec danas boli kao da cu dobiti, leđa rasturaju i stomak, a ono sto bi kao znak trudnoće trebalo ništa iako sam ja i dalje pozitivna....
    To su ti prvi simptomi trudnoce! Bolovi u krizima i bol kao da ces dobiti mengu. Zato ih zene ne znaju ni razlikivati jer ih to zbuni i odmah pomisle nis od trudnoce.
    Sto bi po tebi trebao biti znak rane trudnoce?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Da budem pristojna prsa me ne bole a svi kazu da one prve počnu, cudno mi je jer je tek 10 dan nakon postupka...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Da budem pristojna prsa me ne bole a svi kazu da one prve počnu, cudno mi je jer je tek 10 dan nakon postupka...
    Kako kod koga. Nekoga bole a nekoga ne. Mene osobno nisu. Taman su ti dani za te simptome u krizima i menga bolovi jer oni okvirno pocinju od 6 dana i mogu trajati sve do 12 dana kada bi u pravilu implantacija trebala zavrsiti.
    Meni su menga bolovi bili prisutni sve do 12 tt.
    Tako da svaka zena je slucaj za sebe.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Kako kod koga. Nekoga bole a nekoga ne. Mene osobno nisu. Taman su ti dani za te simptome u krizima i menga bolovi jer oni okvirno pocinju od 6 dana i mogu trajati sve do 12 dana kada bi u pravilu implantacija trebala zavrsiti.
    Meni su menga bolovi bili prisutni sve do 12 tt.
    Tako da svaka zena je slucaj za sebe.
    nego Libra.... čestitam!
    Koji si tt?

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

A vidim da koristis i utrogestan! Od njega takodjer zene imaju napete i osjetljive grudi a ti nemas. Samo ti navodim primjere da kako kod koga jer svi smo razliciti.
    Nemoj se zamarati simptomima. Vjeruj da je uspjelo i zabavi se sad s necim drugim sto te ispunjava.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Libra hvala, evo nasmijao me tvoj post, nisam dugo ovdje pa ne znam tvoj slučaj?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Libra hvala, evo nasmijao me tvoj post, nisam dugo ovdje pa ne znam tvoj slučaj?
    Ima kaj novoga?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Nista kod mene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •