Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Bole ju noge

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije nemoguće, pogotovo u kombinaciji s brzim rastom kad su tetive ionako prenategnute jer kosti rastu brže.
    Al kod badmintona radiš samo s jednom rukom, s drugom zapravo ne, pa bi mi bilo čudno da je badminton okidač bola u 2 ruke, a ne samo u 1 - osim ako u sklopu badmintona nije bila neka posebna vježba koju dosad nisu radili a koja uključuje nešto s rukama. Moja curka igra badm dosta intenzivno i, ako je boli ruka, uglavnom je bol oko zgloba ruke, za lakat se ne sjećam - a niti prijavka boli oba lakta istovremeno se ne sjećam - ona je dosta mlađa, doduše.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.11.2017. at 14:44

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Al kod badmintona radiš samo s jednom rukom, s drugom zapravo ne, pa bi mi bilo čudno da je badminton okidač bola u 2 ruke, a ne samo u 1 - osim ako u sklopu badmintona nije bila neka posebna vježba koju dosad nisu radili a koja uključuje nešto s rukama. Moja curka igra badm dosta intenzivno i, ako je boli ruka, uglavnom je bol oko zgloba ruke, za lakat se ne sjećam - a niti prijavka boli oba lakta istovremeno se ne sjećam - ona je dosta mlađa, doduše.
    U pravu si. Badminton sam po sebi ne bi učinio zlo, ali u kombinaciji s ostalim aktivnostima i intenzivnim rastom kad je vezivno tkivo oslabljeno, možda se samo stekla "kritična masa". Uostalom, rekao je da ga bole obje ruke, ali desna jače (što je očekivano kod dešnjaka, ne samo zbog badmintona nego svih aktivnosti). Osnovni problem je brzi rast.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Badminton sam po sebi ne bi učinio zlo, ali u kombinaciji s ostalim aktivnostima i intenzivnim rastom kad je vezivno tkivo oslabljeno, možda se samo stekla "kritična masa".
    Mislim da je ovako nešto posrijedi. Danas ga već ništa ne boli, pa sam ovaj put nalet bolova ipak povezala s badmintonom, tj. tjelesnim (bol je bila izrazita baš u desnoj ruci). Neki drugi dan ga tako zabole noge (koljena), pa prođe. Vjerojatno je pojačan rast glavni uzrok. Bazen bi mu jaaako dobro došao, ali iz nekog razloga u zimskom razdoblju nikako ne želi na bazen (dok mu je ljeti to omiljena zabava). Morat ćemo osmisliti program istezanja i razgibavanja za zimske dane, i zbog ubrzanog rasta, a bogme i zbog vježbanja instrumenta koje također uzima svoj danak, bar povremeno.
    Inače, po naslijeđenoj tjelesnoj konstituciji ima relativno slabe ruke i ramena, tako da će na taj dio priče trebati posebno obratiti pažnju u budućnosti...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je ovako nešto posrijedi. Danas ga već ništa ne boli, pa sam ovaj put nalet bolova ipak povezala s badmintonom, tj. tjelesnim (bol je bila izrazita baš u desnoj ruci). Neki drugi dan ga tako zabole noge (koljena), pa prođe. Vjerojatno je pojačan rast glavni uzrok. Bazen bi mu jaaako dobro došao, ali iz nekog razloga u zimskom razdoblju nikako ne želi na bazen (dok mu je ljeti to omiljena zabava). Morat ćemo osmisliti program istezanja i razgibavanja za zimske dane, i zbog ubrzanog rasta, a bogme i zbog vježbanja instrumenta koje također uzima svoj danak, bar povremeno.
    Inače, po naslijeđenoj tjelesnoj konstituciji ima relativno slabe ruke i ramena, tako da će na taj dio priče trebati posebno obratiti pažnju u budućnosti...
    Moji sinovi isto zimi ne žele na bazen (Svetice su nam relativno blizu) jer im je tlaka s gomilom odjeće, iako ljeti koriste Odmorko, ali obično ne mogu odoljeti ako im ponudim izlet na Jezerčicu ili tako nešto. Vole i koprivnički bazen Cerine, a već dugo nismo bili...

Eto, pitaj sina da li bi ga tako nešto zabavilo (štajaznam Tuhelj ili Čatež...), da nije na kraj svijeta. MM i ja već dugo gledamo izvana Terme Paradiso u Dobovi, ali nismo ga još isprobali - ovaj: https://www.paradiso.si/hr/bazeni.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •