-
imam ja ugovor sa svim podstanarima i tamo su točno određene prava i obveze i moje i njihove, otkazni r najma momentalan s moje str ako ne poštuju zadano, struja, voda, plin i to su na moje ime sa ugovorom za samoočitanje a b net i sve dodatno na njihovo..sva uredno potpisano. ja uvijek imam podstanare na duže vrijeme, i na početku ih kontroliram prvih par mj , pa kad se stekne povjerenje i mene ponesu životne obaveze nisam tako striktna svaki mj misleći da su svi pošteni i da vode brigu o tome gdje i kako žive. no, eto izgleda da ispadam naivna.Imam ja i registraciju d aprovjerim dugovanja preko neta, ma sve (iznajmljujem već 7 god stan) ali kad mi ne šalju stanja brojila redovito..kako sam gore rakla nemam običaj ulaziti ljudima u stan i njuškati jer oni plaćaju za to i poštujem privatnost ali isto tako me jako nervira i neodgovorno je neplaćanje obveza a još više što mi se neće javiti na tel..Može li mi netko na pp poslati primjer ugovora koji potpisujete s tim dodatkom ovršnim i proceduru. da možda to uvedem?neki moji prijatelji uzimaju zadužnice na osobno ime pa ovrhu stave ako ne plaćaju..no to teško tko će dati, istot ako je problem i polog za cca trošak režija. jedva da imaju za taj prvi mj duplu stanarinu (poloj + najam)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma