-
Nove uputnice - od 09/2013
S obzirom na to da se dosad već na više tema više puta poteglo pitanje novih uputnica, otvaram zasebnu na kojoj možete pisati o ovoj problematici.
Klikom na link otvorit će se pdf dokument: "HZZO vodič kroz novi model upućivanja"
(tnx bubek)
Uživajte u čitanju i neka vam nove uputnice donesu više sreće nego stare
-
-
koliko sam ja shvatila i tako mi kazu kad daju uputnicu da ona vrijedi dok se ne iskoristi a ne ko prije 30 dana , jel to vrijedi za svaku ?
posto imam jednu a termin nakon 3 mjeseca
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 13.01.2014. at 11:05
-
zvala sam sad hzzo i vele da uputnice vrijede mjesec dana od izdavanja. konkretno sam pitala za a2, ali iz odgovora se da zakljuciti da vrijedi za sve isto.
-
Da, koliko sam skužila, od izdavanja do prvog pregleda vrijede mjesec dana. A onda one koje vrijede i dulje kreću vrijediti tih 365 dana (mislim da su meni tako računali za štitnjaču, da vrijedi godinu dana od kad sam im bila na prvog pregledu s tom uputnicom)
-
u roku mjesec dana se morate naručiti
npr. uputnicu dobijete 14.01.2014.
na pregled/pretragu se morata naručit, odnosno zatražiti termin, u roku mjesec dana
a ako vas naruče npr. za 15.06,2014, uputnica će vrijediti, bez obzira što je na njoj datum 14.01.2014.
-
Potpisujem aleksandru i jos bi dodala da vam uputnica za pregled vrijedi i za jos 3 kontrole. Npr. Donijela sam up za hospitalizaciju i preko nje obavila jos 3 kontrole nakon izlaska iz bolnice..
-
E to ovisi o vrsti uputnice. A je samo za jednu kontrolu, to sam imala. Sad imam c, ona je za pregled i tri kontrole
-
Mama mi tvrdi da mora ici vaditi krv u gradic gdje joj je dr. opce prakse. Je li to moguce? Nije li svejedno kamo dodjes?
-
Sad tek vidim da je ovo na potpomognutoj. Mama mi nije kandidat
ali ako tko zna zahvalna sam
-
Osoblje foruma
Nije svejedno. Jer za osnovne pretrage dr. salje vaditi krv u lokalni lab u domu zdravlja, nejcesece onaj najblizi ambulanti. Osim ako u iznimnim slucajevima te osnivne pretrage ne napise na crvenu uputnicu za bolnicu. Ali to rade iznimno, ako trazi specijalist npr.
-
-
Tenks. Još sam pitala i na temi o zdravlju. Nisam uopće bila shvatila da je takav sistem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma