Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: isplata bolovanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

trazila sam bolovanje od svoje ginekologice na temelju nalaza MPO doktora kada smo vidjeli srcane reakciju (7tj.) i dobila sam PREPORUKA ZA BOLOVANJE,zanima me da li su to papir/doznaka komplikacije u trudnoci ili cu taj papir dobiti kada dobijem trudnicku knj. (sa 9tj.).
    Ustvari me zanima da li cu dobivat naknadu dok sam na ovom bolovanju i kolika ce ona biti ?
    U prvoj trudnoci sam odmah dobila doznaku komplikacije u tr. pa me ovo bolovanje zbunjuje.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    trazila sam bolovanje od svoje ginekologice na temelju nalaza MPO doktora kada smo vidjeli srcane reakciju (7tj.) i dobila sam PREPORUKA ZA BOLOVANJE,zanima me da li su to papir/doznaka komplikacije u trudnoci ili cu taj papir dobiti kada dobijem trudnicku knj. (sa 9tj.).
    Ustvari me zanima da li cu dobivat naknadu dok sam na ovom bolovanju i kolika ce ona biti ?
    U prvoj trudnoci sam odmah dobila doznaku komplikacije u tr. pa me ovo bolovanje zbunjuje.
    sad si dobila potvrdu za bolovanje koje nosiš na posao, a doznake se dobivaju krajem mjeseca (25-30 u mjesecu) to onda nosiš na HZZO zajedno sa ostalim papirima (moraš donijeti do 5. u mjesecu da bi mogla taj isti mjesec dobiti naknadu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •