-
Pozdrav,
evo i mi smo u procesu kupnje autosjedalice grupeI pošto nam cura po visini dođe skoro do ruba AS..za kg iskreno ne znam jer smo se mjerili zadnji put negdje u 11.mj. prilikom redovnog pregleda.. inače je dosta vitka tako da smišljam kako bih ju što točnije izvagala..
..zadnjih tjedan dana smo obišli sve trgovine u blizini i savjeti trgovaca su bili različiti..jedni su toplo preporučali isofix, drugima nije neki faktor...itd.. mi smo se već nekoliko puta premišljali...izbora je puno i skroz smo se zbunili.. onda sam se sjetila da malo pogledam na netu po forumima i saznala da trebam pogledati na ADAC-u koje sjedalice su dobile prolaz i bolje ocjene pa sam onda tako suzila izbor uključujući i neke stvari koje su nama, osim sigurnosti, također bile od interesa...na kraju smo došli na dvije sjedalice koje su dobile dobre ocjene a nama su dostupne: Romer Safefix Plus i Kiddy Phoenixfix Pro 2
..inače, faktori koji nama igraju ulogu su ti da sjedalica ima mogućnost lijepog nagiba za spavanje pošto dosta putujemo; da nije prekomplicirana za montažu jer je često moramo premještati iz auta u auto, od kojih jedan ima iso, a drugi ne...tako da smo tražili one koje imaju i iso i vezanje pojasom auta..
..moram priznati da me malo poljuljao onaj crash test koji prikazuje kako dijete ispada iz sjedalice prilikom prevrtanja auta pa sam sad nekako mrvicu više za Romer iako se čini malo teži...ali, s druge strane, on ima i malo bolju mogućnost nagiba od Kiddyja..tako da sad moramo još isprobati obje sjedalice u oba auta....i nadamo se da će se dati dobro ukačiti na sjedala- i na isofix i na vezanje pojasom..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma