...joj, ja bih zaista voljela da mi bebačica ostane što duže u jajetu jer, osim možda prvih par sekundi negodovanja, ona ima sasvim dobar odnos s tom sjedalicom....
..zahvaljujem puno na volji da mi se pomogne.. pa evo ovako su naši podaci:
..cura nam 8.3. puni godinu...stoji na nogama i diže se samostalno još od šest i pol mjeseci, počela samostalno hodati prije dva tjedna... visoka je i vitka...
..skinula sam onaj jastučić koji je bio sa sjedalicom, da.. ima manje oko 1cm do vrha naslona (a mislim da sam ovdje negdje na forumu pročitala da bi trebalo biti više od 2cm)..tako da po visini zapravo prelazimo već granicu ako se ne varam..ali su problem kg.. ima točno 9kg ali sa odjećom (bez cipela, bez jakne)..e, sad.. što napraviti? je li bolje ostaviti je u jajetu iako je po visini moguće prešla tu kategoriju ili preći na sljedeću kategoriju?..
..usput..ona sjedalica na koju smo ciljali se ne može dobro fiksirati u autu koji nema isofix tako da nam je to otpalo...a kiddy na kraju nismo ni probavali..nekako se ipak ne osjećam ugodno kad je samo onaj jastuk.. ostao je još jedino romer versafix koji ima i iso i vezanje pojasevima auta, ali kad sam je stavila u taj AS prilično malo ostane do vrha naslona i gotovo sam sigurna da bi to prerasla brzinom munje.. da odustanem od kombinacije i gledam samo one bez isofixa ili ima još neka koju nisam primijetila? od onih bez isofixa smo probali Tobi i Romer King II LS...i jedna i druga se dobro fiksiraju u corsu...malo mi se više sviđa King, ljepše curka sjedne u njega.. ali nema testova za King(jer je valjda to neki novi model, bar samo tako vidjela na njihovoj stranici), a Tobi nije baš dobio neku bajnu ocjenu na sigurnosti (ako sam dobro pogledala)..

..eto, pa sad oni koji su već prošli muke po AS i bolje su upućeni te imaju vremena za odgovor na naš problemčić, slobodno se raspišu...kao ja...(ispričavam se zbog dužeg posta, usput)