Mene je strah krenuti zbrajati koliko mjesečno potrošim na tablete i druge dodatke prehrani..i muž i ja se osjećamo bolje nego ikada u životu, ne sjećam se kada smo zadnji put bili umorni ili bolesni..krvna slika savršena..srećom se sve to preko interneta naruči dosta jeftino tj. 3 puta jeftinije nego u našim ljekarnama pa ajde..ako ništa drugo savjest mi je skroz mirna,da to sve ne uzimamo stalno bih se žderala da ne radim dovoljno da dođem do cilja..A sad ako ne upali ne upali, mi smo napravili sve što je u našoj moći..još jedino možda o akupunkturi razmišljam jer su istraživanja u Americi pokazala da povećava za 30 % uspješnost IVF-a..ali se bojim da kod nas nema adekvatnih stručnjaka..
Muž uzima: bioastin 16mg, l-arginin 3000mg, vitamin e 200 iu, vitamin c 500mg, l-carnitin 800mg, cink 50mg, selen 100iu, koenzim q10 100mg i matičnu mliječ
Ja uzimam: prenatal, selen 100iu, vitamin c 500mg, vitamin e 200iu, koenzim q10 300mg, omega 3-6-9, matičnu mliječ i svježi sir sa lanenim uljem...i vježbam svaki dan..