Pokazuje rezultate 1 do 50 od 178

Tema: Prirodna medicina i MPO - što možemo sami učiniti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure vi se tako jako brinete za svoje mužiće i njihovu prostatu, a da li se oni brinu za naše jajnike i dojke i povećan rizik od raznih bolesti zbog stimulacija mislim da je manji rizik da eksaš odjednom cijelu bočicu vitamina e nego jedna naša injekcija
    Pa zapravo, zasad je dokazan samo povećan rizik od raka jajnika i to nekih 3%...a i ako je više, pa farmaceutsko-humanoreproduktivni lobi to prikriva, bolje da dobijem rak samo ja, nego još i on

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zapravo, zasad je dokazan samo povećan rizik od raka jajnika i to nekih 3%...a i ako je više, pa farmaceutsko-humanoreproduktivni lobi to prikriva, bolje da dobijem rak samo ja, nego još i on
    ja pijem estrofem i popis nuspojava unutra je debljine Tolsojevih knjiga..Em rak dojke, em rak jajnika, pa tromboza, pa srčani udar..ej zelena sam bila nakon čitanja..odmah sam išla popiti svoju šaku gore navedenih vitamina i antioksidansa za smirenje! lol

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    ja pijem estrofem i popis nuspojava unutra je debljine Tolsojevih knjiga..Em rak dojke, em rak jajnika, pa tromboza, pa srčani udar..ej zelena sam bila nakon čitanja..odmah sam išla popiti svoju šaku gore navedenih vitamina i antioksidansa za smirenje! lol

nakon zlog estrofema gonali i orgalutrani će ti doći k'o blagi čaj od kamomile

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •