-
Mm je od astheno došao na normo pijući:
L-carnitine (tekući)
Acetyl-L-carnitine
Selen
Koenzim Q10
Cink
Arginin
Godinu i pol je imao astheno s poboljšanjima (blaža astheno) kad bi pio bioastin (no nije ga pio u količinama koje preporučuju), no tijekom ove gore terapije imao je u 2 navrata dobru normo. Iz drugog postupka s njegovom normo ostala sam u 2. stanju pa dalje situaciju ne znamo.
Ja sam pila vrkutu i folnu kiselinu te odlučila krenuti na akupunkturu nakon 5 neuspješnih postupaka, trebala mi je neka vrsta opuštanja jer me cijela MPO priča počela jako opterećivati. Terapeut mi je, prije nego krenemo s akupunkturom, preporučio čišćenje u vidu drugačije ishrane (zbog kiselosti krvi) pa sam jela prema krvnoj grupi i izbjegavala one namirnice na koje sam pokazala intoleranciju. Inače, ne vjerujem baš u alternativu i bila sam skeptična gledajući svoju kapljicu krvi i prilikom određivanja na koje sam namirnice intolerantna. No odlučila sam probati...osim što mi je stvaaaarno falilo jesti neku hranu pa sam imala apstinencijske krize
, odlično sam se osjećala, bila puna energije i, iako nisam pazila koliko jedem, smršavila sam. Tko me zna, zna da mi ne treba i s tim dijelom promjene režima ishrane nisam bila baš too happy, ali zaista sam se osjećala jako dobro, inače bih na poslu do 16 h bila iscijeđena k'o krpa, a u ovom periodu je bilo: 'Pa šta je već 16?'
. U sljedećem ciklusu ostala sam trudna, do akupunkture nisam ni došla. Da li je pomoglo, tko zna...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma