-
Zanimljiva tema, super Mojca.
Mi smo popravili mužev spermiogram ovom kombinacijom: čaj g. Mije iz Solina 2 mj.+bioastin+uvođenje svježeg sira u prehranu.
Nalaz se bitno poboljšao, iako još nije bio normo, nakon 3 neuspješnja ICSI-a, zatrudnila sam prirodnim putem (na svom omiljenom Hvaru).
Ne da samo vjerujem nego sam sigurna da nam je čaj u kombinaciji s bioastinom itekako pomogao. Inače, g. Mijo nam je preporučio da uzimati previše raznih dodataka istodobno znači rekao nam je da nam je E-vitamin (bioastin) sasvim dovoljan. Dijagnoza je bila asteno (i povremeno terato).
Sad ne znam brojke napamet ipak je to bilo prije 5 godina al znam da je nalaz rađen nakon mjesec-dva pijenja čaja bio drastično bolji, bilo je nekoliko puan više spermija, veće brzine...ma fakaz nevjerojatno. S tim da se MM bavio i sportom i fakat si je svaki dan kuhao taj čaj ujutro i naveče. Čaj općenito čisti organizam i oslobađa od stresa, super je i za nesanicu. Kombinaciju trava u čaju radi prema dijagnozi pojedinca.
Ja sam išla na homeoptaiju viđše u smislu da se smirim jer mi je sve drugo bilo b.o. i da homeopatija nam jako pomaže za raznorazne stvari, navikla sam je koristiti još dok sam bila u Francuskoj. Tamo je to pod normalno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma