Pokazuje rezultate 1 do 50 od 178

Tema: Prirodna medicina i MPO - što možemo sami učiniti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci beta plus radi bas i akupunkture?to nisam pojma imala,ali super informacija..jedini problem sto sam ja iz rijeke pa mi je to nezgodno..ali cu ih pitati imaju li koga u ri za preporuciti.ako nemaju,onda cu se nekako snaci pa u zg otici..kolika je cijena tretmana?koliko puta tjedno se ide?ukupan broj tretmana pretpostavljam ovisi o tome kakve probleme imas?
    da! dr. čak radi njihove pacjentice za vrijeme postupka (koje žele, naravno) tako da sam jednom na tretmanu bila sa jednom ženicom kojoj je beta bila pozitivna pa je došla po još tretmana ja sam isto putovala (a puno dalji mi je put), ide se jednom tjedno, ali bilo je i kada mi prođe 10 dana.
    najbolje da nazoveš i pitaš jer ja sam išla 2012.g.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj martta prvotno napisa Vidi poruku
    da! dr. čak radi njihove pacjentice za vrijeme postupka (koje žele, naravno) tako da sam jednom na tretmanu bila sa jednom ženicom kojoj je beta bila pozitivna pa je došla po još tretmana ja sam isto putovala (a puno dalji mi je put), ide se jednom tjedno, ali bilo je i kada mi prođe 10 dana.
    najbolje da nazoveš i pitaš jer ja sam išla 2012.g.
    Puno hvala na informaciji.Kada čujem da to rade baš u Beta plusu onda odmah imam puno više povjerenja nego da idem kod nekoga tko nije povezan sa svime time..A ono što mi nije jasno je koliko prije postupka bi trebalo krenuti na akupunkturu?Pretpostavljam da nije dovoljno ako sad krenem,a postupak je u 5.mjesecu?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Puno hvala na informaciji.Kada čujem da to rade baš u Beta plusu onda odmah imam puno više povjerenja nego da idem kod nekoga tko nije povezan sa svime time..A ono što mi nije jasno je koliko prije postupka bi trebalo krenuti na akupunkturu?Pretpostavljam da nije dovoljno ako sad krenem,a postupak je u 5.mjesecu?

Ja sam lani išla na akupunkturu u Beta plus, i radila mi ju dr. koja nema veze sa MPO,
    samo radi tretmane u zgradi u kojoj je Beta plus.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •