Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Moje iskustvo - možda nekome pomogne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

A pomoć se svodi na: morate dojiti, svi mogu dojiti, morate dojiti...valjda misle da ako nešto izgovore milijon puta da se i ostvari.

A ako ih pozoveš da ti pomogu namjsetiti dijete na dojku, živčane su jer ih se smeta, živčano zgrabe dijete, divljački mu razjape usta i glavu fizički pritišću na dojku i viču: pa evo, vuče, šta hoćete! Mogu samo reći Fuj fuj fuj za SD.

Sve potpisujem, osim jedne divne sestre iz Našica, čini mi se ili Sl. Broda koja ima dijete s posebnim potrebama i koja je jedina bila podrška.

Plakala sam poskrivećki, a i sad kad se sjetim tog pressinga.

Doma smo, mlijeko kapka, ja visim nad djetetom s cicom, dodajem svoje izdojeno ili adaptirano po potrebi, ali ne odustajem, nadam se da će poteći u slapovima

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj perla5 prvotno napisa Vidi poruku
    A pomoć se svodi na: morate dojiti, svi mogu dojiti, morate dojiti...valjda misle da ako nešto izgovore milijon puta da se i ostvari.

A ako ih pozoveš da ti pomogu namjsetiti dijete na dojku, živčane su jer ih se smeta, živčano zgrabe dijete, divljački mu razjape usta i glavu fizički pritišću na dojku i viču: pa evo, vuče, šta hoćete! Mogu samo reći Fuj fuj fuj za SD.

Sve potpisujem, osim jedne divne sestre iz Našica, čini mi se ili Sl. Broda koja ima dijete s posebnim potrebama i koja je jedina bila podrška.

Plakala sam poskrivećki, a i sad kad se sjetim tog pressinga.

Doma smo, mlijeko kapka, ja visim nad djetetom s cicom, dodajem svoje izdojeno ili adaptirano po potrebi, ali ne odustajem, nadam se da će poteći u slapovima

Glavno da ste došli doma i maknuli se iz te zatrovane atmosfere, sve će krenuti na bolje, bez pritiska.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •