Pokazuje rezultate 1 do 50 od 259

Tema: kako razmisljate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

naravno da nije ostala doma, taj dan je isla cak na dva rodjendana

ko sto sam vec spomenula da lako odem putem "neproduktivnosti" i upadnem u hiperfokus, navucem se na nesto do krajnjih granica, end bijond :D kontroliram sebe i drzim djecu na prvom mjestu, no to ponekad ode u takvu krajnost da se moram podsjecati da zadovoljim i sebe.
    problem je onda opet izaci iz tog balona, al da mi napune baterije, napune.
    i bez beda kazem djetetu da mi se ne da citati joj film od 2h. ili s njom gledati neki crtic. ili bas tada s njom slikati vodenim bojama. kad ce mi se dati, budem, i to ucinim. ma koliko ona to jako zeljela i mozda zbog toga "patila".
    meni je to normalno stajaliste jer i mi smo ljudi, ne njohovi roboti. i ja imam svoje granice.
    to uopce ne znaci da necu biti tu uvijek za nju i njene potrebe, ali da i ja, kao i ona, imam svoje. a bome i zelje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da nije ostala doma, taj dan je isla cak na dva rodjendana

ko sto sam vec spomenula da lako odem putem "neproduktivnosti" i upadnem u hiperfokus, navucem se na nesto do krajnjih granica, end bijond :D kontroliram sebe i drzim djecu na prvom mjestu, no to ponekad ode u takvu krajnost da se moram podsjecati da zadovoljim i sebe.
    problem je onda opet izaci iz tog balona, al da mi napune baterije, napune.
    i bez beda kazem djetetu da mi se ne da citati joj film od 2h. ili s njom gledati neki crtic. ili bas tada s njom slikati vodenim bojama. kad ce mi se dati, budem, i to ucinim. ma koliko ona to jako zeljela i mozda zbog toga "patila".
    meni je to normalno stajaliste jer i mi smo ljudi, ne njohovi roboti. i ja imam svoje granice.
    to uopce ne znaci da necu biti tu uvijek za nju i njene potrebe, ali da i ja, kao i ona, imam svoje. a bome i zelje
    .
    X.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •