Ja sam pocela, ima tome vec duze, u neko vrijeme napraviti fajrunat u glavi. Mislim time reci da mi ti silni filmovi, projekti, razmisljanja koji mi se (ne)kontrolirano vrte i ne trebaju u toj kolicini...a i sprijecavaju me nekad i koce...umjesto da mi daju neku sigurnost u rijesavanju necega....poput onoga prvo dobro razmisli...ili ispeci pa reci....valjda to die sa godinama...slijedece godine navrsavam pedesetu...i ti procesi u mozgu i moj osobni stav prema njima pretpostavljam sazrijevaju pa se valjda nepotrebni viskovi sami po sebi eliminiraju...ni sad nisam sigurna da sam razumjela sto vi svi ovdije mislite jer sve postove nisam procitala...a i kad bi...nemojte mi molim vas zamjeriti...znam samo da mi neka teska fizika efektivno poslaze kockice u glavi ili kad stignem sumski zrak i setnja s psom...i velim vam kad primjetim da je Toga gore previse napravim svjesni fajrunat...mislim da vam ne trebam ni napisati da mi dugo trebalo da dodjem na tu ideju...a pomogao mi je jedan Video gdje sam vidjela sebe u razmisljanju...i to je bio samo isjecak....