Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: mali zlostavljači

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    pa više voli tu aktivnost i druženje s drugom curicom od straha, boji se, ali ne toliko da ne bi išla na nešto što voli, na aktivnostima se jednostavno drži par metara od tog djetata, to je onaj dio koji ja mogu vidjeti van vrtića, a neki dan mi je rekla da se u vrtiću mora šuljati i biti tiho da ju ova ne skuži i ne lupi te da se neki puta sakrije među drugu djecu da ju ova ne pronađe, e na to sam već poludila u sebi
    To mi zvuči ozbiljno. Samo, rješenje je po meni, prije svega, na prisutnim odgajateljima. Ne može to nitko rješavati na daljinu.
    Ne shvaćam iz postova jesu skupa u vrtiću ili samo na nekoj aktivnosti? Spominješ roditelje, zar su roditelji prisutni?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    To mi zvuči ozbiljno. Samo, rješenje je po meni, prije svega, na prisutnim odgajateljima. Ne može to nitko rješavati na daljinu.
    Ne shvaćam iz postova jesu skupa u vrtiću ili samo na nekoj aktivnosti? Spominješ roditelje, zar su roditelji prisutni?
    nažalost, oboje i u vrtići i na aktivnosti, roditelji su prisutni na aktivnosti i tu vidim da ne reagiraju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •