Pokazuje rezultate 1 do 50 od 441

Tema: Kako smo popravili kvalitet JS i ostali trudni DVAPUT

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hanumica fata, ovo su lijepe vijesti, cestitam ti na duploj sreci.
    da, sjecam te se kad sam pocela iscitavati postove u vezi kvalitete js, low respondera i sto se moze uciniti i pitala se kako je kod tebe zavrsilo. no lijepo, predivno!
    i ja sam se bacila u fajt s mojim jajnim stanicama..sto kazes, one ili ja. sada je nase malo cudo tri i pol mjeseca..rezim je bio slican tvom. i da nije uspjelo, ne bi si mogla predbacivati da nisam sve pokusala.
    i nakon poroda sam nastavila s wheat grass i miskam laneno ulje i sir. vrlo je zdravo.

spelkica, vitamin D se moze uzeti barem ovdje u njemackoj slobodno u apoteci. a i otkad je hr u eu, probaj neke stvari naruciti preko interneta, bit ce i jeftinije.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

[QUOTE=spodoba;2553835]hanumica fata, ovo su lijepe vijesti, cestitam ti na duploj sreci.
    da, sjecam te se kad sam pocela iscitavati postove u vezi kvalitete js, low respondera i sto se moze uciniti i pitala se kako je kod tebe zavrsilo. no lijepo, predivno!
    i ja sam se bacila u fajt s mojim jajnim stanicama..sto kazes, one ili ja. sada je nase malo cudo tri i pol mjeseca..rezim je bio slican tvom. i da nije uspjelo, ne bi si mogla predbacivati da nisam sve pokusala....
    QUOTE]

da da znam tacno osjecaj...
    cestitam ti, divno je cuti tako lijepe vijesti )))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •