hvala argenta na podrsci,
kao sto vidis ja nisam marketer, meni prosto neprijatno kad imam nesto da kazem i bas mora da bude debeli razlog da me pokrene na pisanje.
vrlo vazno: cure drage, gledala sam maloprije na amazon.com, knjiga je stavljena na FREE!! evo ga link:
znaci, danas, sutra i prekosutra samo,
sve cete naci, doze, studije (neke su tek u 2013 objavljene), sve na kasicicu...
ono sto je vazno, nekoliko vodecih strucnjaka je procitalo manuskript prije objavljivanja,
tako da slobodno mozete bilo sta od referenci i bibliografije da pokazete svojim doktorima i razgovarate sa njima ako ste oko bilo cega nesigurni...
ako vasi doktori ponekad prosetaju do neke vaznije konferencije, znace sigurno za dosta imena koja se u referencama pominju, narocito dio oko DHEA, CoQ10 etc.
p.s. zao mi je sto je na engleskom sve, ali nadam se da cete se snaci, trudila sam se jednostavno pisem, i zadnja editorka koja je gledala je samo u stvari na tome i radila, da pojednostavi pisanje...
p.p.s. ne treba vam e-reader za citanje, moze i sa PC, na amazon je sve to em free em ide stvarno klik-klik lako.
i javite mi komentare!! je li ima nesto da stvarno nije jasno, ima li nesto da je pregrubo receno ili vec nekako ne pase?!?