Pokazuje rezultate 1 do 50 od 441

Tema: Kako smo popravili kvalitet JS i ostali trudni DVAPUT

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Podižem temu debelo je odmakla od prve strane.
    Kad je hanumica fata izbacila svoj prvi post ja sam u rekordnom roku naručila sve dodatke i vitamine,a otkazala sam i postupak koji je trebao biti taj mjesec nisam požalila jer sad nakon više od godinu dana u svom kinderbetu spava moj tromjesečni sin,netko če reči posložile su se zvijzde i to je to i ja bih tako možda rekla,ali te zvijezde su se posložle 4 puta za redom a ja i moje 3 poznanice smo postale mame u 40-tima. ,vrijedi pokušati nekome će uspijeti nekome neće ali što imamo za izgubiti,želim da se svakome od vas ovako poslože zvijezde kao što su meni i mojim frendicama,

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem temu debelo je odmakla od prve strane.
    Kad je hanumica fata izbacila svoj prvi post ja sam u rekordnom roku naručila sve dodatke i vitamine,a otkazala sam i postupak koji je trebao biti taj mjesec nisam požalila jer sad nakon više od godinu dana u svom kinderbetu spava moj tromjesečni sin,netko če reči posložile su se zvijzde i to je to i ja bih tako možda rekla,ali te zvijezde su se posložle 4 puta za redom a ja i moje 3 poznanice smo postale mame u 40-tima. ,vrijedi pokušati nekome će uspijeti nekome neće ali što imamo za izgubiti,želim da se svakome od vas ovako poslože zvijezde kao što su meni i mojim frendicama,
    Prekrasna priča, čestitam

Što se tiče CoQ-10…pila si onaj od 600 mg? Pije se konstantno do trudnoće, onda se prekida?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •