Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Poklon za godišnjicu braka

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Poklon za godišnjicu braka

Svekar i svekrva u nedjelju imaju 50 godišnjicu braka e sad kupili bi im neki poklon
    Nemam ideja nešto do 500kn...ajde upomoć...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vikend u toplicama

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

to smo ppomislili ali nisu oni baš nekak za to...ali ideja je dobra hvala

Može dalje ideje

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

možda neki aparat za peći kruh, ako ih to zanima

Ejla-S avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Digitalni okvir za slike.
    Mi smo kupili našima i bili su oduševljeni.
    Prije nego im ga pokloniš nabaciš gomilu slika i mislim da je uspjeh zajamčen.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj nemoj digitalni okvir. Mi smo u nekim prilikama dobili dva i meni je to skroz bezveze proizvod, bez uvrede. Ne koristimo ih nikad, negdje su spremljeni nakon prvog odusevljenja. Fotografije su puno ljepse izradjene i u nekom lijepom okviru.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A od ideja...kreni od toga sto vole. Nesto lijepo za stan? Neka lijepa velika biljka? Neko fino sudje?
    Putna torba (ne salim se, to moze bit super poklon

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Foto knjiga sa slikama obitelji, unuka....Nekako mi je to baš lijepi poklon za godišnjicu braka, kada su krenuli stvarati obitelj...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bas sam krenula napisati ovo sto je deaedi- foto knjiga od njihovog upoznavanja (ako imaju fotke prije braka, pa vjencanja, dolazak djece, odrastanje, uncad....) pa do danas, po mogucnosti organizirati jedno grupno fotkanje cijele obitelji.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 17.01.2014. at 14:35

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi smo svekru za 80. rođendan napravili knjigu njegovog života...
    Skenirali sve fotke, od rodne kuće, roditelja... mladosti... ženidbe, rođenja sina... pa prijatelje, pa hobi (planinarenje) pa sve do penzije... i mene i pesa koje sam dovala u kuću. Smjehuljice još tad nije bilo.
    Pa sam sve te skenirane fotke dala razviti, da budu sve iste i stavila ih u knjigu (mislim da je bio najobičniji foto album) i rukom napisala tekst... a onda smo mu napravili tulum iznenađenja, jednu sobu u kući smo pretvorili u planinarski dom, od dekoracije po zidovima, stolnjaka, suđa, oznaka za sjedenje, zavjesa, glazbe... sve je bilo kao u domu... čak smo i goste zamolili da dođu u kariranim košuljama. U predsoblju je bio veliki lonac s čajem koji se točio iz šeflje, te domaće rakije, školska ploča s jelovnikom, planinarske markacije...
    Ma stotine malih detalja...
    Uglavnom pao je na dupe. I on i gosti.

E pa ako imate nešto tako specifično, što je obilježilo njihov život..

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Skenirali sve fotke, od rodne kuće, roditelja... mladosti... ženidbe, rođenja sina... pa prijatelje, pa hobi (planinarenje) pa sve do penzije... i mene i pesa koje sam dovala u kuću. Smjehuljice još tad nije bilo.
    Pa sam sve te skenirane fotke dala razviti, da budu sve iste i stavila ih u knjigu (mislim da je bio najobičniji foto album) i rukom napisala tekst... a onda smo mu napravili tulum iznenađenja, jednu sobu u kući smo pretvorili u planinarski dom, od dekoracije po zidovima, stolnjaka, suđa, oznaka za sjedenje, zavjesa, glazbe... sve je bilo kao u domu... čak smo i goste zamolili da dođu u kariranim košuljama. U predsoblju je bio veliki lonac s čajem koji se točio iz šeflje, te domaće rakije, školska ploča s jelovnikom, planinarske markacije...

prekrasno

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mojca, svaka čast na trudu!

Lucky2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ako nisu za toplice, vjerojatno nisu ni za masažu?

možda godišnja pretplata za muzej/kazalište/koncertnu dvoranu? ako ih to zanima???

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

daj nekom da ti nacrta olovkom njihovu sliku sa vjenčanja ( naravno nekom ko se sa tim bavi), uokviriš je i eto lip poklon.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku

ogroman trud, ali ovo je nešto divno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •