Svekar i svekrva u nedjelju imaju 50 godišnjicu braka e sad kupili bi im neki poklon
Nemam ideja nešto do 500kn...ajde upomoć...
Svekar i svekrva u nedjelju imaju 50 godišnjicu braka e sad kupili bi im neki poklon
Nemam ideja nešto do 500kn...ajde upomoć...
Vikend u toplicama![]()
to smo ppomislili ali nisu oni baš nekak za to...ali ideja je dobra hvala
Može dalje ideje
Digitalni okvir za slike.
Mi smo kupili našima i bili su oduševljeni.
Prije nego im ga pokloniš nabaciš gomilu slika i mislim da je uspjeh zajamčen.![]()
Joj nemoj digitalni okvir. Mi smo u nekim prilikama dobili dva i meni je to skroz bezveze proizvod, bez uvrede. Ne koristimo ih nikad, negdje su spremljeni nakon prvog odusevljenja. Fotografije su puno ljepse izradjene i u nekom lijepom okviru.
A od ideja...kreni od toga sto vole. Nesto lijepo za stan? Neka lijepa velika biljka? Neko fino sudje?
Putna torba (ne salim se, to moze bit super poklon![]()
Foto knjiga sa slikama obitelji, unuka....Nekako mi je to baš lijepi poklon za godišnjicu braka, kada su krenuli stvarati obitelj...
bas sam krenula napisati ovo sto je deaedi- foto knjiga od njihovog upoznavanja (ako imaju fotke prije braka, pa vjencanja, dolazak djece, odrastanje, uncad....) pa do danas, po mogucnosti organizirati jedno grupno fotkanje cijele obitelji.
Posljednje uređivanje od leonisa : 17.01.2014. at 14:35
Mi smo svekru za 80. rođendan napravili knjigu njegovog života...
Skenirali sve fotke, od rodne kuće, roditelja... mladosti... ženidbe, rođenja sina... pa prijatelje, pa hobi (planinarenje) pa sve do penzije... i mene i pesa koje sam dovala u kuću. Smjehuljice još tad nije bilo.
Pa sam sve te skenirane fotke dala razviti, da budu sve iste i stavila ih u knjigu (mislim da je bio najobičniji foto album) i rukom napisala tekst... a onda smo mu napravili tulum iznenađenja, jednu sobu u kući smo pretvorili u planinarski dom, od dekoracije po zidovima, stolnjaka, suđa, oznaka za sjedenje, zavjesa, glazbe... sve je bilo kao u domu... čak smo i goste zamolili da dođu u kariranim košuljama. U predsoblju je bio veliki lonac s čajem koji se točio iz šeflje, te domaće rakije, školska ploča s jelovnikom, planinarske markacije...
Ma stotine malih detalja...
Uglavnom pao je na dupe.I on i gosti.
E pa ako imate nešto tako specifično, što je obilježilo njihov život..
ako nisu za toplice, vjerojatno nisu ni za masažu?
možda godišnja pretplata za muzej/kazalište/koncertnu dvoranu? ako ih to zanima???
daj nekom da ti nacrta olovkom njihovu sliku sa vjenčanja ( naravno nekom ko se sa tim bavi), uokviriš je i eto lip poklon.