Molim forumasice koje znaju nesto o miomima na materici da mi ovdje napisu. Imam prijateljicu koja ima 31 godinu, do sada nije radjala, a ima taj miom na materici. Doc joj kaze da nije nista strasno, jer ne raste - konstantne je velicine zadnje 2 godine cini mi se. Nju sad to malo brine jer planira trudnocu, pa je zanima kako bi se to moglo odraziti ili uticati na trudnocu.
Hvala na odgovorima.

Reply With Quote
nisam imala nikakve probleme, i to sam saznala na redovnom ginekološkom pregledu. Pala sam u totalnu komu jer sam planirala i pokušavala trudnoću. Doktorica mi je rekla da mogu pokušati ostati trudna, tako sam i napravila jer za novu operaciju nisam vidjela nekog smisla. I eto, sad sam trudna, imam tri velika mioma, na mirovanju sam od početka, prognoze su ispočetka bile prilično loše a sada su nešto bolje. Dr. Hafner na Svetom Duhu mi je rekao da, iako je uvriježeno mišljenje da miomi jako smetaju trudnoći, praksa pokazuje da baš i nije tako, te da većina trudnoća sa miomima završi potpuno uredno - te da se koncentriram na trudnoću a ne na miome.
je, jako zanimljive
), a miom mi nije smetao ni pri zacecu, ni trudnoci, ni porodu.
)