Molim forumasice koje znaju nesto o miomima na materici da mi ovdje napisu. Imam prijateljicu koja ima 31 godinu, do sada nije radjala, a ima taj miom na materici. Doc joj kaze da nije nista strasno, jer ne raste - konstantne je velicine zadnje 2 godine cini mi se. Nju sad to malo brine jer planira trudnocu, pa je zanima kako bi se to moglo odraziti ili uticati na trudnocu.
Hvala na odgovorima.

Odgovori s citatom
nisam imala nikakve probleme, i to sam saznala na redovnom ginekološkom pregledu. Pala sam u totalnu komu jer sam planirala i pokušavala trudnoću. Doktorica mi je rekla da mogu pokušati ostati trudna, tako sam i napravila jer za novu operaciju nisam vidjela nekog smisla. I eto, sad sam trudna, imam tri velika mioma, na mirovanju sam od početka, prognoze su ispočetka bile prilično loše a sada su nešto bolje. Dr. Hafner na Svetom Duhu mi je rekao da, iako je uvriježeno mišljenje da miomi jako smetaju trudnoći, praksa pokazuje da baš i nije tako, te da većina trudnoća sa miomima završi potpuno uredno - te da se koncentriram na trudnoću a ne na miome.
je, jako zanimljive
), a miom mi nije smetao ni pri zacecu, ni trudnoci, ni porodu.
)