Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Drage mame i trudnice!!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno Drage mame i trudnice!!

Lijep pozdrav od nove članice foruma U 12.tjednu trudnoće sam, termin je 10.8.Mučnine su bile prisutne samo u 6 i 7 tjednu, a sada se osjećam fantastično.Bila sam vaditi krv i sve one prve pretrage što se trebaju NO, postoji problemčić.Neznam postoji li ova tema od prije ali stvarno trebam vaše savjete i pomoć da me malo smirite jer sam skroz negativna.S krvi mi je sve uredu, hormoni također ali urin nije, pronađeno je DOSTA bakterija te su mi prisutni nitriti i leukociti u mokraci sto sve ukazuje na prisutnost bakterija.Ja sam prije trudnoće "preboljela"e.coli i ureaplasmu. no sada se bojim da su se vratile.Za e.coli mi nije problem, ali koliko sam čitala ureaplasma je.Jer navodno zaustavlja bebu u razvoju i stvara šanse za pobačaj???Ajme samim tim što pišem ovo hvata me panika.U PON.ću dobiti rezultate urinokulture pa me sad zanima može li se i ureaplasma izolirati u mokraći ili moram baš raditi briseve?I koliko su antibiotici u trudnoći štetni(inače ih ne volim piti, a kamoli sada) S tim da još također u PON.idemo na pregled za onaj nabor, pa mi se sad sve skupilo i strahovito se bojim tog ponedjeljka a i jedva ga iscekujem!Drage žene,bilo kakav savjet, iskustva, molim vas jer ću poluditi dok ne saznam da je sve uredu!Punooo pozdrava od najzabrinutije od svih !

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Draga Ulala, samo polako, pokušaj se smiriti jer ce biti bolje i tebi i bebici, znam da nije lako al trudnoca je jako ljep i uzbudljiv dio života, al u isto vrijeme pun briga i pitanja.
    Što se tiće urina meni je svaki nalaz do sad bio pun bakterija i leukocita a urinokultura bi na kraju bila sterilna tako da ti taj nalaz nemora ništa znaćiti, s ureoplazmom stvarno nemam nikakvih iskustva i budu ti se javile druge cure s iskustvima. Što se tiće antibiotika određene vrste se mogu normalno piti u trudnoci ako je to potrebno. Ja sam ih nažalost morala piti u 10 tjednu trudnoće, doduše iz potpuno drugih razloga, i sve je prošlo u savršenom redu.

Još jednom, pokušaj se barem malo smiriti, znam da nije lako, odi u šetnju, okupiraj se s nečim, na neke stvari nažalost nemozemo utjecati al eto pokušaj si bebici slati pozitivne vibre
    Sretno s urinokulturom.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ulala, ja sam danas 12+2, dakle tu smo negdje. Moja trudnoca se od pocetka vodi kao visokorizicna, prijeteci pobacaj zbog krvarenja u 7 tjednu. Bila sam i u bolnici zbog hematoma. Unatoc svemu tome, ja nekako od pocetka vjerujem da ce sve biti u redu. Prosli smo dug i tezak put da bi ostali trudni, tako da si uopce ne dopustam negativne misli.

Jucer smo bili na UZV i mjerili smo nuhalni nabor i sve je u najboljem redu. Na srecu, i ostali nalazi su uredni.

Mazi trbuscic, pricaj svojoj bebici i zaokupiraj se necime sto te veseli tako da ne mislis na ruzne stvari. Misli na to da je za tvoju bebu najbolje da ti budes smirena i vjerujem da ce u ponedjeljak sve biti ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •