-
Micanje bebe- u stražnjem predjelu trbuha
Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje koje je možda već negdje bilo i postavljeno, ali budući da sam nova na ovom forumu još nisam uspjela sve prekopati. 
U 24. sam tjednu trudnoće i micanja bebe osjetim od 20. tjedna. Isprva su to bili leptirići, potom malo snažniji udarci mrvicu niže od pupka.
Zadnjih dva dana osjetim neke čudne udarce, čak to nebih tako niti nazvala, već kao neke vibracije u stražnjem dijelu trbuha, zapravo više prema debelom crijevu.
Zanima me ima li netko sličnih iskustava, je li se to beba samo okrenula pa sada drukčije lupka, ili... ? Čudno mi je samo to što čujem samo takva lupkanja, onih "klasičnih" u prednju stranu trbuha nisam osjetila već dva dana.
Hvala na odgovorima.
-
Sve čekam hoće li se još tko iskusniji javiti ali ništa..... Naime, ja sam sad 22+3, prva trudnoća i zadnja dva dana osjećam upravo takve udarce kakve ti opisuješ. Međutim osjetim ih u nekim dijelovima dana i naprijed pa ne znam...
Općenito mislim da je moj bebo poprilično nisko s nožicama jer svi udarci (bilo sprijeda bilo straga) su jako nisko i malo me to izbezumljuje
, a do pregleda imam još izgurati 10 ak dana...
-
To sve ovisi u kojem je položaju beba. A imaju dovoljno mjesta tako da se i pomicu cesto. Ja sam znala osiječat po mjehuru udarce, a nekad dosta visoko. Bitno da ih osjetiš.
Ivy7: Moja je inace nisko i nije to nista zabrinjavajuce dok je sve ostalo u redu, odnosno da nisi otvorena itd.
-
-
Tako se i ja tješim, prije dva tjedna na pregledu zatvorena, cerviks 48mm, T oblik, pa se mislim ne može se valjda drastično promijeniti. Iako sam i par dana prije tog pregleda počela osjećati taj pritisak nisko kod duljeg hodanja i stajanja... A sad ga prate lupkanja
-
I da baš kako kažeš više kao vibracije!
-
Ivy7 meni je taj pritisak jako poznat,često ga osječam i dok sam bila u manjim tjednima!I ima dana kada se osječam da bi mogla sve i kao da nisam trudna,ko curica a nekad imam osječaj da će mi bebica sam flisnut vanka kolki mi pritisak zna bit i čim malo usporim i odmorim opet je dobro!
-
ja imam pritisak od 30 tt, a ova mala me bombardira svako malo, zatvorena sam za sad kontrola nam je za tjedan ana!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma