Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Djeca i ekrani (kompjuteri, mobiteli i slično ...)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

o bože dragi, blago vama.
    moj j spada u ovisnike.
    da se njega pita cijeli dan bi visio na nekoj od igrica, sa slušalicama, na skajpu s ekipom.
    neki dan mi je došao prvo s pitanjem da šta bih ja napravila da mi kaže kako neće više ići u školu (odličan je učenik). ja umrla od smijeha. a on meni ozbiljno - e pa vidiš, tako ti je i neki xy došao mami kako on više neće ići u školu jer da treba još vremena za biti na kompu. a stalno je na kompu. i mama je rekla ok. podržavam tvoje želje. kraj priče sam već znala - xy je jedan od onih 25-godišnjih geekova milijardera. osnivač neke društvene mreže, ne znam više koje.
    u stvari, genijalan mi je bio taj njegov ozbiljan pokušaj da, znajući moju reakciju, iskamči još par min na kompu.
    svako malo dođe s tako nekakvim podacima, da je gaming industrija industrija budućnosti, pa da će faliti tih koji rade igre, da mi s tim ograničenjima ograničavamo njegovu budućnost i tako.

uglavnom, da bi se izbjegle frustracije, treba imati pravila.
    naša su ovakva. dođe iz škole oko jedan najranije, onda ide vani sa psom pola sata, i onda mu dam još neki zadatak - pospremanje sobe, stavljanje veša, suđe il slično.
    i onda dok mi ne dođemo doma smije biti na kompu.
    to je negdje 4 - 4 i pol.
    dakle, ipak smo na sat - dva.
    svaki dan popodne ima trening, pa malo nešto za školu...

a vikendom...ako je lijepo vrijeme onda super, onda smo u nekoj šumi s psom. bude i vani s frendovima, po kvartu. ne sjeti se kompa. al ovu zimu je STALNO kiša. stalno.
    pa onda su kod nekoga doma i opet na kompu, tako im je svejedno. il su zajedno na skajpu il su zajedno u sobi.

a tv - voli neki dobar film pogledati. utakmicu, seriju, dokumentarac, kako kaže vertex, to voli.
    voli i društvene igre isto. i karte.
    ma svašta on voli, još uvijek voli i naše zajedničke aktivnosti. al sam se nikad baš nije znao zabavljati. pa niti s kompom, dok nije skajp upao u priču pa je opet u društvu. ni tv ne voli sam gledati ako nema s kime komentirati.

hm, sve u svemu čini mi se da je ipak malo postao geekast i gejmer, hbg.

m su ekrani zadnja stavka na listi zabave. ona najviše na kompu gleda spotove. i na mom mobitelu igra onog dosadnog puua koji je stalno gladan. al sve to vrlo umjereno.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 17.01.2014. at 19:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •