-
Ja prvo moram poci od sebe prije nego idem djeci "krojiti pravdu". Ujutro se probudim, napravim kavu - i malo prosurfam, pogledam mailove i sl. Onda slijedi spremanje za posao/vrtic, voznja na posao i tamo opet 8-9-10 sati pred ekranom. Po povratku doma se nesto kuha/poigra ali i opet je tu negdje pri ruci tablet ili mobitel, jako rijetko TV. Uglavnom, ja pred nekim ekranom provedem sigurno 10-12 budnih sati preko tjedna, vikendima puno manje. A sto onda ocekivati od djece? Da ce provoditi 0 minuta?
Jucer smo bas bili izrazito nedrustveni - mm i ja smo se "igrali" s njegovim novim laptopom, starije dijete (5g) se igralo sa svojim laptopom (malo igrice, malo crtic, malo neko pisanje u wordu) a najmladji je cirkulirao izmedju nas i svog crtica. Srecom, nije svaki dan takav ali eto ponekad se tako poklope zvijezde. Ne mislim da je to ne znam kako neobicno u danasnje doba. Uglavnom, moji imaju svoje "ekrane" i imaju slobodu koristenja istih, i nakon pocetne fascinacije dosao je pad interesa i to je jos samo jedna igracka na raspolaganju. Starija je nakon sat vremena dosla pitati da slazemo lego
"Ekrani" su buducnost, sveprisutni, i ne mislim da su ne znam kakvo zlo sami po sebi, treba naci nacin da se pametno koriste no isto tako ne smije se braniti ni da se i "glupo" koriste, sve je to ucenje i odrastanje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma