tigrical hvala na infoosobito me oduševilo: nas ces prepoznat jer kokodacemo, ima nas puno i puno lijepe djecice
![]()
Pretpostavljam da ima prostora unutra - da idemo tamo i u slučaju kiše
Jeeej
tigrical hvala na infoosobito me oduševilo: nas ces prepoznat jer kokodacemo, ima nas puno i puno lijepe djecice
![]()
Pretpostavljam da ima prostora unutra - da idemo tamo i u slučaju kiše
Jeeej
Ja, nažalost ipak neću moći doći (a već sam imala spremnu listu pitanja :-p ), jer mi je mala danas došla s kozicama iz vrtića. Nemam ju sutra kome ostaviti, a van ne može...
Baš mi je krivo :/
Nis od mene, lagani cudni bolovi cijelo jutro i ne usudim se vozikat ni mrdnut iz kuce..
brblj tapatalk
Ma nisu pravi sigurnoto se sprema samo.. jos cu ja i iducu docekat..
Al uzivajte na kavici, mah mah novim curama i kiss klincima ..
brblj tapatalk
Ejla zene, dolazim malo kasnije, vj.oko 17.30. Danas se bas lose osjecam a eto ne bih htjela propustiti. Idem probat odspavat mozd pomogne. Vidim da dio cura ne moze...e pita se kako cu nas razlikovat od ostalih brbljavihzena
Mi svaki put kad se najavi neka nova mašemo svakoj koja prolazi pa ne brini!
A i uvijek nas je najviše brbljavih na hrpi i spajamo stolove, žderemo kolače/kekse i tako![]()
Baš mi je žao da ne možete svi
jejja još malo
Newbie ajoj kozice po ljeti, uh![]()
Mi smo ipak zbog nekih neočekivanih stvari otišli doma pa nećemo doći, užasno mi je krivo, bas sam se veselilauživajte!
Koliko djece!!!! Super kava
Gabi25 baš mi je žao da ste morali ranije.
Nažalost bez special guest starova iz metropole :\ ali okupismo se u ipak lijepom broju od 13 žena, 2 muža, 8ero djece + 2 u tobolcima
Drznut ću se napraviti popis bez foto dokumentacije kao podloge:
tigrical + F
cranky + S + NJM
Nina32 + V + NJM
Aurora*
nina70
Sali + V
sara38 + C
phiphy + M
gigii
innu + D
red pepper
Frćka
Argente + D
Kava super, a dugo je bome i trajala..
Obzirom da skoro svi sa popisa imaju nick + dodatni član ili ako ne onda imaju dodatnog člana u trbuhu, ajde idući put nama napiši Frćka +RP..tako da nam bude lakše..da i mi vidimo kako je imati plusić pored nicka![]()
idući put možda i vi budete imale dodatne članove
a u krajnjoj liniji, možete dovest i muževe
Red, posudim ja od sestre blizance, svakoj po jedno, ona će bit presretna!
Stvarno super kava, toliko lijepe dječice, vjetar u leđa!![]()
Odlična kava! Koliko dječice!!!!!!!!
Šta znači zvjezdica uz ime (Aurora*) ?
vjerojatno da je obična Aurora bila zauzeta...isto kao pretpostavljam obična gigi)
hahahhahaha .... ja sam zabrijala da to ima veze s ovim +... Tipa sigurno nešto je u toku! Mi koje smo u iščekivanju imamo punu glavu kombinacija))))) Argente hvala!
![]()
Koliko se često sastajemo...?
Gigii ovisi, nekad 3 puta mjesecno, a nekad jednom u 3 mjeseca. Kad se netko sjeti pa pukne temu. Najcesce to sefica drzi pod kontrolom
Ali to ne znaco da ti nesmijes predlozit datum![]()
hejla riječke curke
Jel ima ovdje medju nama još netko iz Rijeke da je u iscekivanju nakon transfera? Da iscekujemo u drustvu, kavica na suncu dok ostali na poslu i tako to![]()
Komadi jeste se već sve razbježale ili možemo opalit jedno ljetno (ako ikad počne ovo ljeto) kafenisanje?
Šefika nam uživa na otoku, ali nam valjda neće zamjerit... Sad više ne može ječmence slat
Šta kažete 12.07. Zamet u 17 sati?
Pih, sto bi zamjerala?!? To sto vi radite i u gradu ste a ja na ljetovanju na plazi![]()
hehe, tigrice uživajte dok možete
cranky, ja sam još u gradu i bit ću sve dok se more ne ugrije tako da se možda i vidimo
dalo bi se ako nam ne uleti janjac na raznju - spominje se taj i vikend kasnije
Ja cu se predbiljezit za neku u osmom-devetom mj da vam i ovog svrcu dovucem![]()
samo da uletim i pohvalim Rijeku, Kvarner, Istru!? za redovno forumsko kafenisanje, da se bar ZG hoće skupiti ali u to ime odoh pozvati na ZG forumsku kavu...... bez obzira što je sezona kiselih krastavaca skoro krenula.
Posljednje uređivanje od Kadauna : 04.07.2014. at 10:50
Kadauna, nema se tu šta hvalit, to ti je vječita priča sjever - jug. Vi gore najprije odradite posao pa idete na kavu, a mi najprije na kavu pa ako stignemo odemo malo i radit. A da tek vidiš ove još južnije......![]()
Ja sam za kavu... Od ponedjeljka-bilo koji dan![]()
Posljednje uređivanje od Newbie : 05.07.2014. at 22:30
Ja stižem!
Nina jel dolaziš? Da ti ponesem ono?
Jel tko vodi podmladak? Bebisiter me gadno zeznuo tako da ili dolazim u punom sastavu nakratko ili preskacem. Vidjet cu u subotu ovisno o vremenu i raspolozenju klinaca.
Ja ću možda povesti svoju malu, ako će biti još djece...
Da malo i mužu dam odmora, zadnje vrijeme mi je "pokrio" brdo izlazaka, zaslužio je ..
Mislim da i ja dolazim!
Znaci sutra u 17h, na istom mjestu-Zamet?
ja isto stižem..Mama je rekla da sam bila dobra pa da sam zaslužila da me povede.![]()
Jel ima neka pricuva..da nakon corenja prvo provjerim ovamo...cini mi se da bi lako mogla kisa pa jel svejedno Zamet ili?
Ma svejedno Zamet, potrpat cemo se unutra ako bas ne bude moguce vani. A mozemo i u Metropolis (ima natkrivenu terasu) kao varijanta.
Ali za sad staro mjesto, staro vrijeme.
O svim, eventualnim promjenama cete bit obavijestene, ovdje i mobom, fejsom i slicno
Istra![]()
A Sneki, mogle smo ih iznenaditi!![]()