Ajde neka mi netko objasni gdje je tocno bocarija.znam i di je brodokomerc i gdje je park iza autobusne stanice,ali nemam pojma gdje je tamo bocarija..ako budem stigla doc da ne lutam..i znaci tamo u 15h?
Stojis na ulazu u djecji parkic pored autobusne i okrenes se! Prvi ulaz (otvoren, ne vrata) u zgradi iza ledja na cesti prema groblju.
Posljednje uređivanje od tigrical : 21.03.2014. at 19:28
Dođeš pred parkić i gledaš di idu lokalni alkosi i čuješ kokodakanje... ne moš' falit![]()
Mislim da sam skuzila..mislim da lokalni alkosi nisu vise pouzdan orjentir jer ih ima masu i zauzimaju jako puno punktova..kokodakanje ce me ipak prije dovesti na lokaciju![]()
Ne merem u 15. Tigrice, virtualni, vidimo se kad više ne budeš 2 u 1!
Da, glavno da si kišu pozvala!!! Odgađamo ili premještamo?
Kisa je baas fuj..di se mozemo prebacit? Ja znam tamo malo nize onaj birc Barbara..
Ili iznad Do it? Svejedno... Jel' ima jejja u tom unutra za sjedit mjesta?
Posljednje uređivanje od tigrical : 22.03.2014. at 08:47
Cemo vidjet kad se svi izjasne, negdje di ima parkinga i nije tesko nacima mjesta unutra
Posljednje uređivanje od jejja : 22.03.2014. at 08:49
Kad se probude ove s bebacima...jer ocito da spavaju do podne, samo trudnice imaju nesanicu...
Znači tamo već pada kiša? Ovdje još ne ali se smrklo, meni bi bilo najlakše u nekom od shoping centara da nemoram izlaziti van na kišu s bebom
Meni paše di god. Jedino neznam dali ću busom ili autom . Imam neki razvaljeni zamjenski![]()
Pola ih ne paše popodne, pola ne bi po kiši... Šta ćemo otkazat ili?!
ja otkazujem ne mogu sad čekat do popodne hoće ili neće biti kavaa i nije nas baš pretjerano volja voziti po kiši
Pih i tako necu rodit... Vidimo se drugom prilikom!
A jesmo kokoše
Oćete sutra u 11 u Mercatoru?
Pokriveno je onda sve, ujutro, natkriveni parking, a i meni je s kramom relativno lako doć (valjda se neću spucat negdje)
ja preskačem ovaj put
ali sam došla primijetiti kako se bakterija tzv. demokracije proširila i na Rijeku
penicilin: zima-Premier-subota u 17h, ljeto-Zamet-subota u 17h
izmjenu lokacije uskladiti s promjenom sata
Bez brige, penicilin primjenjujemo i dalje, ali ova je bila vanserijska da ispratimo tigrical u rodilištepa eto ti
![]()
Da li se dobije ban ako te osoblje provocira??!!
Nisam sigurna za sutra...imam neki rucak s gostima pa necu stic.
ja pratim i sve gledam kako do tamo doc, vec san proucila kozalu i kako tamo doc pa ovo drugo, ok mercator znam gdje je hihihi...
taman su mi bili otkazali se svi planovi za danas i gledam gledam...sutra ne mogu... pusa curke svima ♥♥♥
Klap, drugi put!
Subota, 29.03. u 11,00 sati, bočarija.
Ne mogu, a i MM će mi dati otkaz! Žao mi je da vas neću vidjeti prije, ali možda tamo polovicom 4.mj...
1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
8. Sara38
[QUOTE=sara38;2594599]1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
8. Sara38
9. Mali mimi
11. coolerica
Svi su bez prigovora na vrijeme/datum/mjesto cak i Mali Mimi?!! Ovo je znak da cu rodit![]()
Posljednje uređivanje od tigrical : 27.03.2014. at 11:03
Nisam 100% dal cu moci, vidim ima vas pa ako uspijem dodjem..
e ovaj put ti je odbrojano...
...da ne bi sad rodila prije?!
edit: obraćanje išlo tigrici
Posljednje uređivanje od Argente : 27.03.2014. at 11:11
Po bapskim pricama dan ranije je pun mjesec pa mozda ga izmami...
1. tigrical
2. Argente
3. phiphy
4. nina32
5. Cranky
6. Kikica1
7. Aurora*
8. Sara38
9. Mali mimi
10.Red pepper
11.coolerica
12. Frćka
Da, i samo bi sad trebalo da F. krene van u petak i ovakav ispraćaj u rodilište padne u vodu![]()
Mantrat ćemo u boćariji da krenete u subotu popodne ili nedjelju![]()
tigrical eto da te bar jednom vidim s trbuhomi onda stvarno možeš otić rodit više
nema kad šefica pokrene kavu....koja poslušnost nema šta....