Vita22 a šta ti štrajkaš?
a šta zadnjih 10 kava me gađaju....radim od 13h.....
dolazim i ja... makar s kartom grada do tamo hihihi
, hvala sefici na detaljnim uputama
![]()
Vita, ja sam isto zaboravila kako izgledaš, a tek Dani.......
Ha ha poslat ću vam sliku .......Cranky kako da stignem na boduliju do 12 i pol znači da moram krenut nazad u podne a sat vremena s vama šta je to nula.........
Znas da ja mislim na tebe vita! I na tvog muza i na kornjace...
nema druge nego da ja organiziram kavu svi kod mene na izlet............slika je već na face-u kao da sam i bila skoro samo bez tonova.........
Pa šta čekaš!?!?! Vrijeme je da nas vi Krkljankeizorganizirate.
Cranky ti si i ovako malo malo na boduliji.........
Da kopiram link tu ako mi uspije... pa mozete cestitavat tigricil na njenom cudu
http://forum.roda.hr/threads/84563-T...javi-smotuljak!!!!
Posljednje uređivanje od Nera29 : 30.03.2014. at 22:07
Ajmo sad opet počet se popisivat za 12.04. .
E sad jedino ne znam dali da pustim demokraciju da djeluje pa da se odgovorimo oćemo na Zametu ili na novoj elitnoj lokaciji
Demokracija nije baš do sad urodila plodom, ali ajde... vidjet ćemo kako ide....
Znači 12.04. u 17 sati i izjasnite se o lokaciji.
1. cranky (može i Zamet i Kozala)
[QUOTE=cranky;2597349]Ajmo sad opet počet se popisivat za 12.04. .
E sad jedino ne znam dali da pustim demokraciju da djeluje pa da se odgovorimo oćemo na Zametu ili na novoj elitnoj lokaciji
Demokracija nije baš do sad urodila plodom, ali ajde... vidjet ćemo kako ide....
Znači 12.04. u 17 sati i izjasnite se o lokaciji.
1. cranky (može i Zamet i Kozala)
2. Mali mimi (meni svejedno)
Samo nek ostane u 17 sati, svejedno gdje je kafe...samo se nadam da ce mi muz susretljivo doc doma s posla na vrijeme da budem solo.
I ja bih vas voljela upoznati na toj kavi ako mi ne uleti kakva neodgodiva obaveza...
Ja dolazim ako nesto ne iskrsne tako da se upisujem tek kad se priblizi datum.lokacija nebitna.
Ok, za sad je svima nebitna lokacija. Onda nek bude Zamet. Digla mi je zivce ona konobarica na bocariji
Znaci 12.04., 17 sati, Zamet
Ohoho! Kavica! Ja nakon prosle zavrsila u bolnici s trudovima... P. S. Kriv je radler...
Naravno da nije, ono malo ruma u glazuri nije moglo nis napraviti hahhaha ...
Sad ce me sve trudnice htjet udavit, ma mrva mala ruma, ni mrav se ne bi opio od toga
Definitivno je radler kriv
A mozda cak i svo ono pjesacenje po kljuca pa odlazak do wc pa vracanje kljuca...
Cranky tamo idemo samo kad neko treba rodit ubuduce pa da se naseta kako spada...)))
Jos najbolje da trudnice ne jedu kolace di ima ruma i piju radlere pred porod! Cool i smireno! Puse od mene i cicoljupca!
Ako će nam se Tigrical i mali cicoljubac pridružiti - stižem i ja! Hmmm... možda malo prerano?!![]()
Šta Snekice mi ostali nismo dovoljna motivacija da ti dođeš na kavu?
A daaaaj! Dok tebe uspijem vidjeti mali će krenuti u vrtić! Oni su nam sad novi, ali ni vi niste za bacitiA u Rovinju je i Red Bull pa neznam da li ćemo ići taj dan ili u nedjelju.
Sve nekako vuče da vi dođete do mene, eto i na FB se potegao razgovor, a i Zg nam se počeo pridruživati! Koliko čujem neki pršut i kobasice su u pitanju![]()
Tema je Riječanke kava, a tu se počelo organizirat pršut u Istri sa Zagrepčankama...situacija se lijepo razvija...samo naprijed![]()
Pa sve to spada pod tu temu..hrpa rijecanki na kafi...zar je lokacija kave bitna))
a je tamo samo taj jedan jedini kafić? ako ne treba mi ime jer ni taj dio grada mi nije previše poznat..
Galaxy. Jedan jedini. Dolje je slasticarna a stepenicama gore kafic s velikom terasom.
I koliko vas onda dolazi na tu kavu sutra, meni se čini da ih se nije baš puno prijavilo?
Samo ti donesi kolace jer pola njih se ne prijavi a pojavi!
jel pada tamo kiša? Jer ovdje je nešto malo padalo pa šta ćemo ako pojača?
Ne pada kiša. Inače imaju velike suncobrane, pa ako baš ne opiči nije ni kiša bed. A ako baš opiči možemo i unutra....
Vidimo se![]()
Pa da sumiramo
1. Mali Mimi i njm i J
2. Nina32
3. Kameleon
4. Kiki30
5. Phiphy
6. Red peper
7. Kikica1
8. Argente i D
9. Cranky i mm i S
Malo i ugodno društvance
A za sve koje su bile spriječene ovaj put, a što reči... Vidimo se uskoro![]()
Kakvo malo drustvance? Baš vas je bilo puno. Zao mi je što nisam mogla doći i upoznat vas sve... A sve se mislim i da bih bila kao kakav padobranac, nikoga ne poznajem...
A_je_to, sve smo mi u nekom trenutku bile padobranci, ništa ne brini i slobodno se pridruži.
malo kasno palim...ali izvanredna kavica,baš je bilo zabavno!!!![]()
A_je_to dobro zbori phiphy, svi smo jednom pali s marsa na kavu, ali tu smo da si pomognemo, jer zajedno smo jači...tako da se pridružiš kad budeš mogla, meni ove kave jako puno znače
uskoro će valjda opet biti kafenisanje!?!?!![]()
I ja bi jos jednu tamo za kakvih mjesec dana, poslije vjerojatno idem na pauzu od kavica kakvih mjesec-dva.