Steta sto niste blize! Dan je kao stvrena za nista ne raditi i![]()
Imate pravo, ipak sam falila - bila je i lucija83 s malom. Sjetila sam se noćas u polusnu, ali nije mi se dizalo da se demantiram
Sori lucija, to ti je za kaznu jer si kasnila![]()
Cranky, dojilje i trudnice moraju bit zaboravne
Zaboravila sam reć da su kolači bili mljac (pola sam sama požderala)
Da,kolaci su bili preodlicni,kako smo to zaboravili spomenuti!
hejla riječanke!
Daklen, jel ovo "Riječanke kava" doslovno ili formumska kava![]()
? Mislim ja sam bukvalist pa da provjerim
![]()
šaljem pozdrave i držim nam svima palčeve!
daklen, čekam, čekam a od kave ni k...i mogli bi me tako žednu preko vode prevest![]()
Ajmo curke, oćemo krajem idućeg tjedna?:
Ma to je malo prerano..ali tamo pred kraj mjeseca bi mogli jednu opalit..evo ja cu odmah upisat sebe i frcku.mi cemo direktno iz podruma na kavu ako se sta ne iskomplicira opetsta kazes frcka?
Joj,jadna..bas mi te zao
Ces ti vidjet kako ces mi zahvaljivat na kraju![]()
red pepper ja sam ti gora od Arđine metle! Kava je kad ja kažem da je kava! A ja kažem 21.06., u 17 sati, Zamet!
Znam sefice,to bijase samo prijedlog..al eto vidis da je ipak krajem mjeseca![]()
Boss is back!
Ako me opet netko ne za*ebe - stižem s još kojom curom![]()
Ja nikad nisam sumnjala tigrice.ja sam nakon 2 posta na forumu odmah na kavu![]()
Izgleda da nas nema u subotu...kako vam paše petak?
Ja bih rado došla, ako me neka viša sila ne spriječi. Tako da računajte i na mene
Ako vam nije problem da vas newbie opet davi banalnostima![]()
Ja samo čekam konačni datum pa da se prijavim/o...
Meni paše ova prva subota 14.06. i idući radni tjedan popodne. Slijedeći vikend putujemo na ljetovanje!
Ako kava bude sad u subotu- možda vam se i nas dvije pridruzimo- tu smo blizu na moru vjerojatno do ponedjeljka![]()
Al su kisurdu najavili za vikend..pa ako bude kisa cemo u premijer ili tamo pa unutra?
hehehe
eto i dogovora.
p.s. znači 14.6. u 17h ?
I sta znaci Zamet dvorana, u onoj slasticarni (dakle slasno obžderavanje![]()
) ili se misli negdje drugdje?
Ma kakve slastice, gore, na katu, gdje služe alkohol!
Hoće li doći Jejja na kavu?(zapravo me zanima što nam je s njom, njoj je termin sad tu negdje, a da ipak budem on topic, strah me Arđine metle
).
Tigrical opasna si
phiphy![]()
E sad me već strah doćiIpak dolazim prvi put!
Nego da utvrdimo - to je neki birc unutar zgrade sportske dvorane tj.centra Zamet?
I kako cu vas skuziti, imat cete natpis alkohola amo?![]()
red, ako nisi primijetila, svi postovi su unatoč elementima chata informativni i/ili ontopic osim tvojeg.
Zato je nemilosrdno i zasluženo pometen.
edit: OK, ne baš svijoš sam malo počistila...i jedan SVOJ, samo da se zna!
Posljednje uređivanje od Argente : 11.06.2014. at 19:09
gigii u sklopu dvorane, iznad slasticarne je kafic Galaxy, jedan jedini tamo. Veeelika terasa. A nas ces prepoznat jer kokodacemo, ima nas puno i puno lijepe djecice!