Steta sto niste blize! Dan je kao stvrena za nista ne raditi i![]()
Imate pravo, ipak sam falila - bila je i lucija83 s malom. Sjetila sam se noćas u polusnu, ali nije mi se dizalo da se demantiram
Sori lucija, to ti je za kaznu jer si kasnila![]()
Cranky, dojilje i trudnice moraju bit zaboravne
Zaboravila sam reć da su kolači bili mljac (pola sam sama požderala)
hejla riječanke!
Daklen, jel ovo "Riječanke kava" doslovno ili formumska kava![]()
? Mislim ja sam bukvalist pa da provjerim
![]()
šaljem pozdrave i držim nam svima palčeve!
daklen, čekam, čekam a od kave ni k...i mogli bi me tako žednu preko vode prevest![]()
Ajmo curke, oćemo krajem idućeg tjedna?:
Ma to je malo prerano..ali tamo pred kraj mjeseca bi mogli jednu opalit..evo ja cu odmah upisat sebe i frcku.mi cemo direktno iz podruma na kavu ako se sta ne iskomplicira opetsta kazes frcka?
Joj,jadna..bas mi te zao
Ces ti vidjet kako ces mi zahvaljivat na kraju![]()
red pepper ja sam ti gora od Arđine metle! Kava je kad ja kažem da je kava! A ja kažem 21.06., u 17 sati, Zamet!
Znam sefice,to bijase samo prijedlog..al eto vidis da je ipak krajem mjeseca![]()
Boss is back!
Ako me opet netko ne za*ebe - stižem s još kojom curom![]()
Ja nikad nisam sumnjala tigrice.ja sam nakon 2 posta na forumu odmah na kavu![]()
Ja bih rado došla, ako me neka viša sila ne spriječi. Tako da računajte i na mene
Ako vam nije problem da vas newbie opet davi banalnostima![]()
Meni paše ova prva subota 14.06. i idući radni tjedan popodne. Slijedeći vikend putujemo na ljetovanje!
Ako kava bude sad u subotu- možda vam se i nas dvije pridruzimo- tu smo blizu na moru vjerojatno do ponedjeljka![]()
Al su kisurdu najavili za vikend..pa ako bude kisa cemo u premijer ili tamo pa unutra?
hehehe
eto i dogovora.
p.s. znači 14.6. u 17h ?
I sta znaci Zamet dvorana, u onoj slasticarni (dakle slasno obžderavanje![]()
) ili se misli negdje drugdje?
Hoće li doći Jejja na kavu?(zapravo me zanima što nam je s njom, njoj je termin sad tu negdje, a da ipak budem on topic, strah me Arđine metle
).
Tigrical opasna si
phiphy![]()
E sad me već strah doćiIpak dolazim prvi put!
Nego da utvrdimo - to je neki birc unutar zgrade sportske dvorane tj.centra Zamet?
I kako cu vas skuziti, imat cete natpis alkohola amo?![]()
red, ako nisi primijetila, svi postovi su unatoč elementima chata informativni i/ili ontopic osim tvojeg.
Zato je nemilosrdno i zasluženo pometen.
edit: OK, ne baš svijoš sam malo počistila...i jedan SVOJ, samo da se zna!
Last edited by Argente; 11.06.2014 at 20:09.
gigii u sklopu dvorane, iznad slasticarne je kafic Galaxy, jedan jedini tamo. Veeelika terasa. A nas ces prepoznat jer kokodacemo, ima nas puno i puno lijepe djecice!