Pa pise ti pod broj 1. mala C. od Sare38.
phiphy prvotno napisa Khm, da, mozak ti ne radi i dalje. Aurora*? Ajme stvarno nemam šta reć u svoju obranu. Fuc*ing sprženi mozak!!!!!! Sorry Aurora* tigrical prvotno napisa Da...tesko je skupit ekipu...tesko je napisat tko je bio... (Sad sam teski izdajica ali cak me SMS-ala da joj "pomognem")!!!! Cranky❤ Belj belj A tako mi i treba, sad sam se zblamirala totalno i nema šanse da više pišem rezime! Jedino da uvedem upisnu knigu dolazaka s nickovima
cranky prvotno napisa Ajme stvarno nemam šta reć u svoju obranu. Fuc*ing sprženi mozak!!!!!! Sorry Aurora* Ma, nista ne brini zbog mene. Kako sam nevidljiva na forumu tako sam nevidljiva i na kavi. Sama sam si kriva. Ali na kavu se isplati doci i nevidljivima! Hvala na druzenju, pusa posebnoj i preslatkoj gosci i pozdrav do slijedeceg susreta!
Ustvari, šta vas ja potičem...ajmo, novi datum na sunce inače ključam!
Aurora*, petica za nabijanje grižnje savjesti ajmo cranky sad jedno opravdavanje štitnjačom...
Aurora* prvotno napisa Ma, nista ne brini zbog mene. Kako sam nevidljiva na forumu tako sam nevidljiva i na kavi. Sama sam si kriva. Ali na kavu se isplati doci i nevidljivima! Hvala na druzenju, pusa posebnoj i preslatkoj gosci i pozdrav do slijedeceg susreta! sreća pa nisi sjedila do mene. A daj, nemoj molim te, da nevidljiva Argente prvotno napisa ajmo cranky sad jedno opravdavanje štitnjačom... dalje neću jer ćeš me morat banat
Pravila foruma