Ja sam vas mislila iznenadit s lijepim vijestima ali nista jos...
E cure, žene, sretan vam dan žena, nažalost ne mogu na ovu kavu, prehlada jaka, valjda neće gripa jer drugi tjedan imamo inseminaciju pa moram ozdraviti. Možda se upoznamo u čekaonici, uživajte
Tigrical
Na žalost izgleda da je prehlada poharala svekoliko pučanstvo. Uglavnom kavica u manjem broju, ali standardno super, a imali smo i goste iz Zagreba
1. Frka + NM + mala N
2. phiphy
3. Argente + mali D
4. Nina32 + mali V čistač
5. kameleon
6. Lucija83
7. Sara38
8. red pepper
9. cranky
tigrice, samo se ti igraj, vidi kako je cranky ispekla zanat - ovaj put bez greške!
Arđo, cranky ima dobru taktiku
kavica za 10,kao i uvijek!!
tigrical![]()
drago mi je da sam neke opet vidjela, a neke upoznala!
tigricel, žao mi je što nas nisi iznenadila...
Riječanke, you rock![]()
Falite mi!!!! A nikako da stignem na kavicu!! Pozz svima iz Istre!![]()
Ok, znači sljedeći datum je 12.04., a mjesto ćemo/ćete u hodu. Možda bude lijepo vrijeme već za terasu![]()
A ni onda me nema...![]()
Ima li zainteresiranih za Šetnju 22.3.?
Posljednje uređivanje od Snekica : 11.03.2014. at 09:24
Ima kameleon, ja još nisam 100% (pp-am ti zašto). Nekako mi smrdi da će RI ove godine podbaciti pa bi bio red da nam istarska čerga osvjetla obraz!!
vatra??? Jaaaavi seee! Vidimo metropolu, malo osunčamo lice, prošetamo noge i vidimo/upoznamo nove klince i klinceze naših forumaša/ica! Predivno iskustvo!
A imam vec dvije obaveze te subote, i jos moram između njih odabrati.. A najrađe bi na setnju..![]()
Pa vartice, evo ti dobar razlog, otkazes obje i nitko se ne ljuti![]()
Mi koje ne možemo šetati dat ćemo podršku našim suborkama i odšetat do bočarije na Kozali
Dakle, subota 22.03. u koliko? Hocemo jutarnju kafu/radler?!
Meni paše 11. Ko' bi reko' da ću još temu dizat...ali rukovodim se tradicijom dva dana nakon i rađaonu!!!
bocarija na kozali? ugnjavim muza da me dostavi i pokupi, najvjerojatnije sam in..
A hebo vas ne ujutrone ujutro
ne mogu nikako.
Ja mislila da će bit popodne![]()
Ja bi mozda isto da nije ujutro.gdje je uopce bocarija?ne poznam kozalu..
Evo party beakera...je li netko pogledao prognozu za subotu? Neće nam baš biti ok u boćariji...
Nisam gledala jer mi je Nina32 rekla da ce bit sasvim o.k., mozda malo oblacno...
Kad popodne ti pase? Da nije prekasno bas...pa ajmo neku sredinu...
Ako ćete ujutro eto i mene.
Tigrice, ipak će bit ovan
Di je točno boćarija?
Prije groblja, tocno preko puta djecjeg parkica koji je uz glavnu cestu a preko puta Brodokomerca. Jasno?
Riječanke rools!! Malo mi je žao šta vas neću vidjeti, ali misliti ću na vas!!![]()
tigrical, tebe će otpratiti do rodilišta, ne vjerujem da ću to propustiti!![]()
![]()
O baš sam smotana, pa tuda često prolazim a i bila više puta na cugi!
Tigrice, tebe ce otpratiti u rodiliste
![]()
Ma bitno da budete mislima uz nas...
Ljubim svih!!!
kad je onda termin jeste se usuglasile? Možda i mi uspijemo navratiti ako je popodne
Ajde vi s obavezama jel' vam pase 15,00 sati??!
Vi koje imate one lijepe majice, hoćete ih nositi na kavi?![]()
Lani na setnji sam majicu vezala u cvor jer mi je bila dugacka, a sad mi dodje kao topić!