Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Opsesivno-kompulzivni poremecaj kod djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da to izleda kao okp.
    odvela bih ga psihologu , obzirom da sam primjecuje da njegova potreba za odredenim radnjama nije uobicajena, te ga to muci.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Da to izleda kao okp.
    odvela bih ga psihologu , obzirom da sam primjecuje da njegova potreba za odredenim radnjama nije uobicajena, te ga to muci.
    e da, to je ono što nas najviše muči... to što se on sam požalio... drago mi je da je on sam osvijestio taj problem, i mislim da je to nešto pozitivno u svemu tome...

dobila sam preporuku danas da se javimo marini grubić - ona je psiholog u klaićevoj, pa sad potežem neke veze da dođemo do nje...
    malo sam i guglala i ona mi se čini kao ok izbor...

sjećam se i ja da sam ko klinka imala te neke kompulzivne radnje... ali mene to nikad nije opterećivalo u bilo kojoj mjeri, nikad nisam osjetila potrebu požalit se starcima ili frendici na to... meni je to nekak bilo normalno.. onak, moji neki rituali koji su mi možda davali sigurnost u nekim situacijama, kaj ja znam... ali njega baš to opterecuje i tu mislim da je to ipak nešto više... nemam pojma u biti uopće što da mislim...
    ali hvala vam puno što ste se javile i podijelile svoja iskustva... nekako se nadam da je to samo faza u odrastanju, i da će proći... no, ne mogu sve to ostaviti samo na tome i čekati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •