Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: pravo nanaknadu od grada ako jedan od roditelja nije prijavljne u tom gradu

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno pravo nanaknadu od grada ako jedan od roditelja nije prijavljne u tom gradu

Ovako ja sam prijavljena u Biogradu na Moru a muž u Zadru. Dali mi imamo pravo nanaknadu za novorođenče od grada Zadra pošto je dijete prijavljeno u Zadar na muževu adresu.Muž mi je išao prije par dana pitati i rekli su mu da nemamo pravo jer nismo na istoj adresi. MOja prijateljica je dobila naknadu iako ona i muž isto ne žive na istoj adresi tj. u istom gradu ( ali nije Zadar).... koja su naša prava na tu naknadu od grada.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne znam kako za druge gradove, ali u Zagrebu oba roditelja moraju biti prijavljena u Zagrebu iako ne i na istoj adresi

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Corina mislim da nećete dobiti osim ako ti sad ne promijeniš adresu i predaš posebno zahtjev da si bila na komplikacijama i u nemogućnosti to napraviti ranije,s tim da ti muž mora biti 5 godina prijavljen tu(tako je bilo kod nas),druga solucija je ako nisi u braku(a koliko sam shvatila jesi)da predaš i dobiješ u svom gradu ono što oni daju kao samohrana majka

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

NIšta znači.....ali mi nije jasno kako mi je onda prijateljica uspila dobiti naknadu ......

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pa probaj promijeniti adresu i predati,a nju pitaj kakva joj je točno situacija bila

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo od naseg grada dobili iako ja nisam bila prijavljena u tom istom gradu.

paučica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Moja je prijateljica dobila pomoć od grada, premda njen muž (sadašnji, tada to nije bio) nije prijavljen u tom gradu. Neznam ima li kakve veze što nisu tada bili u braku, ali sigurno znam da je dobila naknadu.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ja nisam u braku i isto nismo prijavljeni na istoj adresi,ali koliko sam vidla da se može dobiti lova ali samo jedan od nas dvoje predaje zahtjev??iako moja frendica u Zg-u nije dobila,a njezin u Vrbovcu je dobio

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovisi kako je u kojem gradu odluceno. u ZGB je svojevremeno jedan roditelj morao biti prijavljen 5 godina, a mislim da je sad za oba da moraju biti u ZGB prijavljeni taj period.
    najlakse vam je naci na netu i pogledati kako vas grad propisuje.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da izgleda da je to od grada do grada ... U Zadru moraju biti prijavljena oba roditelja da bi se ostvarilo pravo na naknadu. Hmmm a dali ja možda mogu pitati u Biogradu za tu naknadu ja sam tamo prijavljena ali muź i dijete nisu- oni su u Zadru?

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

probaj nemaš što izgubiti,jer frendica je dijete prijavila u Zg a dečko joj dobio u Vrbovcu novce

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •