Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Kako je doletio moj Sokolić :)

sokolic avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno Kako je doletio moj Sokolić :)

Mislim da je vrijeme da nakon 3 mj. i ja napisem kako je moj Sokolic doletio mami u narucje unaprijed se ispricavam zbog dugog posta...

Dva dana prije termina pocelo me lagano "boluckat" preko trbuha ali kako je bilo u skroz nepravilnim terminima nisam tome pridodavala nikakvu paznju jer nakon 2 mj strogog mirovanja i vise sam nego bila spremna docekati svoju bebu. Ista prica i sljedeci dan na dan termina,obavljen rodjendan od kumica malog,stan kao apoteka,3 vrste kolaca ( pucalo me kuhanje,pecenje i sve to ) i ja ko leptirica (slonovskih dimenzija ) ...oko ponoci sam dobila takav neki osjecaj da moram muzu sve pripremit da sam krenula peglat i pisat mu upute za sve moguce stvari...pocelo me jace boliti,gledam na sat-svakih 15-20 min...trudovi! Bas onako kako ih opisuju-MM-u nista ne govorim,dalje peglam ali postaje sve cesce i tjera me da se skupim u cucanj,MM vidi da nesto nije u redu al ja ga uvjeravam da je to lazno da ce proci i kazem mu da gleda razmak izmedju svakog. Svakih 15 min trudovi i traju 1-2 min. sto cu,vidim da cu rodit,spremim sve da on jadnicak odspava ovu noc jer ide radit,mislim u sebi kako cu rodit do jutra i super...u 00:20 stizemo u bolnicu,kazu da sam 2 prsta otvorena jos od prije i da odem lec u sobu da necu jos-tad krece patnja! Trudovi smanjuju razmak na 3-5 min i traju sve duze i duze,tu noc izguram u boli i patnji,ujutro me tek dr pogleda-nikakav pomak a ja trudove i dalje tako intenzivno,CTG pokazuje 100-120 al niko nista...to se nastavilo 2 dana i 2 noci,3.dan mi kazu da cu ja do kraja dana rodit (mozete mislit kako su svi moji ludi a ja neispavana i prestrasena)...stize vec noc a ja i dalje u toj muci,dr dolazi u 11 navecer da me spreme za radjaonu-mislim si hvala Bogu vise- u medjuvremenu 2 puta padam u nesvjest,u 1 sam u radjaoni-drip prikljucen,mene siba svako malo,vristim,placem i molim da mi nekako pomognu ali nista i dalje-dr probija vodenjak i kaze da tiskam,da ce to ubrzo...pregledi me ludjacki bole toliko da se onesvjestim svaki put a jako dobro bol podnosim,kuzim da se sestre pogledavaju i da nesto nije ok,cak mi daju vode i da setam i stojim jer ne mogu od boli lezat,dr opet dolazi i galami kako se ne trudim dovoljno da sam ljena,da jace tiskam da se beba moze spustit jer je jako visoko,ja dajem sve od sebe ali i dalje nista...3.boca dripa i eto nam jutra,sama sebi vicem kako cu umrijeti i to je u redu al da necu dopustit da mi beba pati ili da joj sto bude...u 9 sati ujutro stize "moj dr" koji mi je vodio trudnocu,gleda me i onda pocinje panika-vice na drugu dr.da sto ceka nek hitno sprema salu da cemo umrijeti oboje...tad se pocinjem smijati od svega toga jer znam da ce mi biti lakse napokon...u sali se smijem i placem od boli,za 5 min spavam...budim se u bijelom svjetlu,mislim da sam umrla al vidim MM-a kako place kraj kreveta...pruzam ruku da ga dotaknem al nastavljam spavati. Napokon sam budna,opet ga vidim-smije se i kaze da smo dobili zdravog savrsenog deckica od 4.800 gr i 52 cm,ljubi me i placemo...voze me do moje bebe,napokon ga dobijam na ruke-stvarno je savrsena,krupna beba-moj Sokolic,moje sve na svijetu napokon u mojim rukama...

Bilo je grozno,i dalje imam nocne more da radjam (je smijesno al je tako) ali isplatilo se;imam predivnog,zlocestog deckica koji je sav moj svijet... Hvala sto ste odvojili vremena da procitate i nasu pricu

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme mama sokolice! Naježila sam se na tvoju priču - stvarno si snažna žena. Zar su te 48 sati pustili u takvim trudovima? A gdje si rađala?

Ljubi svog sokolića!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

cestitam na velikom dečku !

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Au mene je bolilo dok sam citala bravo za mamu i pusa velikom decku

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sokolic avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Da,mislili su da cu se otvoriti i da ce ici prirodnim putem...ne mogu reci jel njihova greska ili moja,razlog sto su toliko cekali ne znam ni sama...U Gospicu...bitno da je sve proslo u redu i da sad imam velikog snaznog momcinu salje i on veliku slinavu pusu svima ...kazu da se to sve zaboravi,bome ja mislim da cu vjecno pamtit cisto me strah drugog puta

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sokolic, čestitke na izdržanom tako teškom porodu!

sokolic avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala cure svima ...nije mi cilj prestrasiti buduce mame,meni je bilo ovako ali to je rijetkost,ipak je na kraju najbitnije da sve bude u redu a ovo do tad jednostavno padne u drugi plan,mame smo-sve izdrzimo

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Čovječe mislim da te ne treba biti strah drugog puta jer sumnjam da može biti teže od ovog. Čestitam sokolice!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Slažem se sa Argente-mislim da drugi put ne može bit gore od ovoga. Naježila sam se...
    Hvala Bogu da je na kraju sve dobro završilo Čestitke na malom/velikom dečku

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ajme
    Slabo mi je doslo dok sam citala
    Pa kakvi su to neljudi da su te pustili tako dugo patiti?

Tebi draga veliki zagrljaj, a pusa velikom sokolicu!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

svaka čast,ja to ne bi izdržala!!!pusa tvome sokolu <3

sokolic avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala cure sve se to zaboravi kad vidimo nase bebolince to znate i same... Puse saljemo svima

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

<3

sokolic avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

...kazu da se to sve zaboravi,bome ja mislim da cu vjecno pamtit cisto me strah drugog puta [/QUOTE]

Uh. Još jedan trauma porod.
    I nas strah drugi puta, a možda bi nekad htjeli bebu. I sanjam strave isto...
    Ali...uživaj s velikim dečkom, a ja ću sa svojom mini curom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •