Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: vadjenje bartolinijeve zlijezde

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno vadjenje bartolinijeve zlijezde

Nazalost, otvaram ovu bolnu temu, vjerojatno nocnu moru mnogih zena.
    Prosla sam mirovanje ciste bez upale, upale, antibiotike, hrpu tableta protiv bolova. Danas sam bila na inciziji. Na svoju srecu rijesila sam to privatno pa sam dobila dobru lokalnu anesteziju. Samo rezanje ta dva- tri reza je bilo bezbolno. Prosla sam i bez sivanja i vec sam dobro bez tableta protiv bolova, no s nekim uzasnim antibiotikom opet. Otok okolnog tkiva je velik i jos uvijek bolan, ali manje.
    Znam da nije ni priblizno gotovo jer su mi rekli da postoji mogucnost da se ponovno napuni vec za nekoliko dana i onda sve ispocetka. Kao neki zacarani krug.
    Prelozili su mi marsupijalizaciju kad se upala smiri, no citam da je i to poprilicno beskoristan postupak jer se u istom postotku kao i kod incizije sve ponavlja. Molim savjete osoba koji su obavili to prosirenje kanalica, je li im se vratilo, gdje ste obavljali postupak, je li opca anestezija u pitanju jer mene dr. Uvjerava da je i da te uspavaju samo na par minuta jer su strasni bolovi u pitanju dok po netu citam da se radi u lokalnoj i dalje. Molim i osobe koje su obavile potpuno uklanjanje. Kakav je zivot s jednom ili ni jednom bartolinijevkom. Preporuke za privatne poliklinike. U poliklinici sunce kojom sam prezadovoljna, ne rade vadjenje jer ono uvijek obavlja u opcoj an.

Hvala i svima koji ce spomenuti prirodne metode koje kod mene nisu dale nikakve rezultate: hrastova kora, kantarion, kamilica, crveni luk, med...

Ispricavam se na gramatickim greskama. Nisam navikla tipkati s tableta.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj centar prvotno napisa Vidi poruku

Hvala i svima koji ce spomenuti prirodne metode koje kod mene nisu dale nikakve rezultate: hrastova kora, kantarion, kamilica, crveni luk, med...
    Ispricavam se na gramatickim greskama. Nisam navikla tipkati s tableta.
    Znam da ti je svega prirodnog dosta, ali pokušaj stavljati obloge od zelene ventilirane gline. Gazica, zelena glina pomiješana u pastu s vodom, gazica i onda taj oblog na strateško mjesto na jedno sat vremena. Meni je riješilo granulom zuba i izvuklo van nevjerojatnu količinu smeća (čitaj: gnojnu kuglu). Pokušaj, cijela kutija gline košta jedno 40-ak kuna, a učinak vidiš za dva dana.
    Što se iskustva tiče-zaista ti ne mogu pomoći. Sretno!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja imam pozitivno iskustvo sa marsupijalizacijom
    napravili su mi marsupijalizaciju ( i to u jeku upale ) pod lokalnom anestezijom -potpuno bezbolno. Cito u St. 500 kn.
    bilo je to početkom 2007.
    od tada , kuc-kuc, puj puj , nemam nikakvih problema

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

2011 imala inciziju bez anestezije.....jaaaaaako veliki upalni proces je bio, anesteziolog je odbio doci u salu i dati mi anesteziju iako su ga dva doktora molila da to obavi

2x iza toga sam osjetila da se sve ponavlja samo što sam zahvaljujući svom dr-u uspjela sve sanirati u samom začetku sumamedom....dupla doza sumameda i sve se smiri

meni je isto rečeno da je to začarani krug i da je svaka veca intervencija 50-50 sansa da ce se opet sve ponoviti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •