Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: kako lako :-)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

a ježiga s tim pokvarenim jajima, mislim i kod ovakog odvajanja s ljuskom ne bi volila da mi se pojavi
    i opet mi se može dogoditi isto, naime ja razbijem jaje nad tečom u kojoj su bjelanjci (naravno)
    tj. kad razbijem jaje, odmah počne curiti bjelanjak i povratka nema ako je pokvareno

a osim toga takvo jaje se po nekim pokazateljima, može skužiti i prije razbijanja

uh pretvorila se tema u temu o pokvarenim jajima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    a ježiga s tim pokvarenim jajima, mislim i kod ovakog odvajanja s ljuskom ne bi volila da mi se pojavi
    i opet mi se može dogoditi isto, naime ja razbijem jaje nad tečom u kojoj su bjelanjci (naravno)
    tj. kad razbijem jaje, odmah počne curiti bjelanjak i povratka nema ako je pokvareno

a osim toga takvo jaje se po nekim pokazateljima, može skužiti i prije razbijanja

uh pretvorila se tema u temu o pokvarenim jajima

Pa naravno da se može, staviš jaje u vodu, ako tone onda je svježe, ako je u sredini još je ok, ali ako pliva - bjež od toga...

A razbijaš iznad posebne šalice, kad se uvjeriš da je ok pridružiš ostalima. Možeš odvajati bocom ili ljuskom, svejedno.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni osobno je tu previše prljavog suđa, sa klasičnim odvajanjem ostanu prljave samo moje ruke . S druge strane bi bilo fora odraditi to sa curkom u kuhinji.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da se može, staviš jaje u vodu, ako tone onda je svježe, ako je u sredini još je ok, ali ako pliva - bjež od toga....
    Peterlin od tebe uvijek čujem neku pametnu

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin od tebe uvijek čujem neku pametnu
    ovo s zaranjanjem jaja u vodu smo probali ljetos, kad smo našli skrivenu hrpu jaja u dvorištu (kokoši vole izvesti takvu spačku )
    i nije nam baš pomoglo, neka su se pomalo dizala a neka ne, na kraju smo ih sve redom kuhali i koja su imala sumnjiv miris nisu nužno plutala, i obratno
    ali čini mi se da su većinom bili granična, neke smo pojeli a neke dali kućnim ljubimcima
    većih zametaka nije bilo

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da se može, staviš jaje u vodu, ako tone onda je svježe, ako je u sredini još je ok, ali ako pliva - bjež od toga...

A razbijaš iznad posebne šalice, kad se uvjeriš da je ok pridružiš ostalima. Možeš odvajati bocom ili ljuskom, svejedno.
    da, da znam za to testiranje jaja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •