Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Trudnoca

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno Trudnoca

Pozdrav....Ovako imam jedan problem....Imam pcos....kod doktora nisam sad u mogucnosti ici...imam 22 godine...nisam dobila menstruaciju 3 mjeseca....medjutim prije par dana me pocelo probadati na donjoj strani leđa sa jedne i druge strane...Sada je to stalo i osjecam neku napetost u donjem dijelu trbuha....te sam jucer primjetila 3,4 kapljice krvi....i nista vise. Test na trudnocu sam uradila prije 3 tjedna i bio je negativan. Jel moguca trudnoca....Hvala Vam puno

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ako si test napravila kako treba, prema uputama, onda ti nakon dva mjeseca izostanka menstruacije treba bit pozitivan rezultat u slučaju trudnoće. Pokušaj napraviti još jedan test i ako i taj bude negativan, odi doktoru, Iako, mislim, da bi u svakom slučaju bilo pametno otići, bez obzira na rezultat testa.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Najbolje ti je uradi još jedan test za svaki slucaj i odi ginekologu što prije mozeš. Moj prvi test je također bio negativan al mi vrag nije dao mira pa sam uzela još jedan a taj je zasvijetllio s dvije crtice u roku od 3 sekunde.
    al sto ti je Diana rekla u svakom slucaju odi ginekologu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •