Stranica 10 od 12 PrviPrvi ... 89101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 567

Tema: Prvašići 2014/2015

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj llella prvotno napisa Vidi poruku
    hoće li vaši nositi torbu prvi dan?
    ja sam mislila da je uzme pa da u nju stavimo knjige koje nas tamo čekaju...
    Mi imamo roditeljski ovaj tjedan pa bum sve saznala.
    Vi ne?

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

obično djeca dobe knjige prvi dan pa im uzmite ili torbe ako žele ili barem vrećicu...tako ću i ja svojoj. Mi nemamo roditeljski prije početka nastavne godine, prvi tjedan ćemo sigurno imati..

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nemamo roditeljski prije, nego isto prvi tjedan...
    na upisu rekli da je do sad bio roditeljski za sve skupa prije škole i onda po razredima nakon početka, ali da se sve samo ponavlja pa da bude samo jedan sada nakon početka
    uzet će curka torbu, na stranici škole ipak piše da učenici uzmu radi knjiga

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Blizi se i taj dan, ah
    sretno nam svima!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi imali jučer roditeljski.
    U ponedjeljak moramo ponijeti torbu u školu i dobivamo knjige. U utorak ih vraćamo umotane.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi isto imali jučer roditeljski. U ponedjeljak dolazimo s torbama jer će dobiti knjige (ali u školi će biti cca 1sat) a od utorka starta sve normalno
    Ima ih 25 u razredu a iz vrtića ih ima 5 (iz njene grupe).
    Sretno nam svima .

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Sek@ prvotno napisa Vidi poruku
    Mi isto imali jučer roditeljski. U ponedjeljak dolazimo s torbama jer će dobiti knjige (ali u školi će biti cca 1sat) a od utorka starta sve normalno
    Ima ih 25 u razredu a iz vrtića ih ima 5 (iz njene grupe).
    Sretno nam svima .
    Da nismo bili na istom roditeljskom?

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

To sam se i ja pitala kad sam pročitala tvoj post.
    Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Da nismo bili na istom roditeljskom?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Većina nas je imala zajednički roditeljski jučer.
    roditeljski samo našeg razreda, kod nas, će biti slijedeći tjedan.

i mi nosimo prvi dan torbu da preuzmemo knjige.

kakve papuče/tenesice vaši imaju za školu?
    kod nas je rečeno da mogu imati papuče za razred ili tenesice i za razred i za tjelesni...
    mi smo u boravku, pa si mislim što je bolje da se noga manje uznoji.
    Posljednje uređivanje od Ibili : 05.09.2014. at 12:12

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kod nas u ponedjeljak u 14h priredba dobrodošlice za prvaše (i roditelje), roditeljski i sve info.
    Imaju 4 prva razreda, u njegovom ih je 21 od toga 9 cura.
    Tražili smo da ide s najboljim frendom i dobili.
    UH...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mame, jeste li uzbuđene? Vaši prvašići? Kod moje kombinacija uzbuđenja i straha..Sretno nam svima skupa!!! <3

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sretno svima!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je, začudo, većinu vremena bila cool.
    A onda je ugledala učiteljice i ozbiljno mislim, kad je ugledala jednu, da ju je uhvatio strah. Jer uhvatio je i mene.
    Srećom po obje, prozvala ju je druga.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni se sviđaju obje učiteljice, i nastavna i ova iz boravka. malac je bio skroz cool i mislim da jedva čeka da sve počne

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svima veliki zagrljaj. Dan pun emocija i dan za pamcenje. I sunce im se ukazalo danas. Da ih nikad ne napusti ta ushicenost i veselje zbog novih stvari. Mi smo presretni jer je u razredu kakav se samo pozeljeti moze! Nadam se da ce brzo naci svoje mjesto pod suncem. Kao i svi prvasici ovdje.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Super je prošao prvi dan. Mi smo oduševljeni učiteljicom

Curka jedva čeka da počne nastava. Malo je razočarana kaj su samo tri školska sata ovaj tjedan, jer joj se nakon vrtića to čini jako malo vremena provedenog u školi. I nikako joj nije jasno zašto nisu svi predmeti svaki dan.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I kod nas počelo. Ima ih 27 - puno. Nadam se da će im biti lijepo. Učiteljica je super.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kod nas je jos uvijek sve jedan miks uzbudjenja i radosti.

Dobili smo super uciteljicu, koju smo i htjeli.

Od 9 djece iz vrtica 6 je s njim u razredu, samo mu je nazalost najbolji prijatelj dopao u drugi razred, ali ostali su mu isto super prijatelji.

Od druge djece vecinu poznaje iako nisu isli skupa u vrtic.

Jedva ceka da pocme pisat domaci, jucer su vec nesto crtali i bio je presretan.

Pita me sto ce bit kad naraste, kazem mu ja da ce bit odrasli muskarac koji ce bit prekrasna osoba, a on meni: ja cu ti bit odrasli muskarac koji voli puno učiti!

Neka ga taj entuzijazam i dalje drzi

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi odradili roditeljski i dobili smo popis sto sve treba za likovni, pa me zanima gdje kupijete pribor, u knjizarama ili u ducanima?
    Inace curka odusevljena skolom,samo imamo problem sa jelom...kak je alergicar nemaju u kuhinji nista za nju pa nosi od doma
    Tak da sam sad i u potrazi za zdravim uzinama koje ona smije jesti

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jel ima još netko čije dijete nije baš oduševljeno školom, jer moje nije?
    Ne zna što je za zadaću, ne stigne napraviti zadano na satu( uglavnom bojanje ali inače ne voli bojati) pa završava doma...Veći mi se čini problem što on kaže da mu je dosadno pa se isključi tj. odluta mislima i slaže sebi u glavi neke kombinacije za igrice ...a to i inače radi kad mu je dosadno. Zamolila sam učiteljicu da ga koliko stigne provjeri jel ju prati i izvršava zadatke na satu...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Naši pokraj onog kaj je za zadaću napišu slovo Z.

Moja nije oduševljena kaj imaju prva 2 tjedna samo tri sata jer bi ona svaki dan htjela imati sve. Ovo joj je premalo i prejednostavno.

Zadaće imaju jako malo, dosta naprave u školi. Sad dođe doma, za 5 minuta je gotova sa zadaćom i onda ne zna kud bi sa sobom.

Jedino kaj su počeli intenzivnijim tempom je njemački i to joj je super.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja nije boravak pa ima zadaću svaki dan, ali joj je lagana i bezveze. još joj je jako fora škola i traje oduševljenje

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja se mislim sto vi što vi pišete o vašim prvašićima kad se ovdje piše o - nama prvašićima LOOOOOOOOL

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

I mojoj se svidjela škola, super nam je sto nam je škola odma iza ugla. Svejedno jos ju pratim u skolu. A danas krenula ona sama doma, koji ponos - velika moja cura. Ali imamo problem oko zadaće. Naime ona ne upamti sto dobiju za nacrtat za zadaću, neg ja naknadno saznam da npr imaju zadaću iz glazbenog i sl. A sto neznam. Znam samo za mat i hrv kad učiteljica označi, ali ništa ostalo ne označuje. Ja kažem kćeri da piše sa strane u knjigu sta imaju za zadaću, al kao da me ne doživljava. Izludit cu, jer pametna je, a ne zelim da zbog nemara i neozbiljnosti dobiva minuse i sl.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

imamo isti problem, i vec je u drugom tjednu zbog toga zaradio minus
    isto zaokruzivaju zadatke u knjigama ali biljeznice su problem.
    zato kontroliram sve, pripitivam (a moj nikad nije ni u vrticu pricao sta se radilo) i tupim da bolje slusa u skoli i pamti

doc ce to na svoje, tek je pocetak

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa sad.... Moj stariji je uvijek znao što je za zadaću. A mlađi ne zna ni dan danas (7 razred) tako da to jako ovisi o djetetu. Natjerala sam ga davno da označi u knjizi/bilježnici istog trena, a doma mora pregledavati sve knjige i bilježnice. Uhodali smo to dobro, ali da se njega pitalo - ne bi mario za to ali baš ni trunčicu ni danas kao ni u prvom razredu.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Da li pustate djecu da idu sama u i iz skole?
    L me vec dugo moli da bi ona sama isla doma, i zivimo blizu skole, a u to vrijeme nije bas ni prometno
    po nju inace ide svekrva i ona je protiv da ide sama i kaze da njoj nije tesko ici po L
    ja bi je najradije pustila samu, ma mislim da od drugog tjedna i budem
    ujutro cu je jos ja pratiti jer je uzasan promet u to vrijeme, svi voze djecu u vrtic i skolu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja klinka je od prvog dana išla doma i u školu sama, ja sam tad bila doma pa bi je dočekala
    Klinac je išao malo kasnije, ali se jako trudio

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo jelena tako se razvija samostalnost a i naselje nam je sigurno i za pozeljet.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U Zagrebu se trenutno prvašići mogu besplatno učlaniti u knjižnicu.
    Mi smo se upisali neki dan.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moja je učlanjena u knjižnicu negdje od 4 godine ..jel to besplatno učlanjenje možda vrijedi i za obnavljanje članarine...vjerovatno ne....

Kako su klinci madolinci.

Moja je za sad super u školi i sve testove riješene bez greške..no već smo imali susrete s bulingom,šamaranjem,izrugivanjem zbog govora itd.
    Uglavnom rodila sam 5.9.2014. i još nisam upoznala učiteljice, sve obavlja muž...maloj se jako sviđa u školi a muž se odlično snašao s njezinim spremanjem ujutro,odvoženjem i dovoženjem...roditeljskim sastancima informacijama itd.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

naravno da važi i za obnavljanje članstva ako joj ističe baš sada.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Do kud su vaši stigli s gradivom? Meni je malo čudno da su iz matematike s brojevima tek stigli do 5
    Slova isto uče nekim čudnim redoslijedom, nisu ih naučili još ni pola...

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I moja malena je došla do broja 5. A meni se čini da baš idu dosta brzo s gradivom.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Do kud su vaši stigli s gradivom? Meni je malo čudno da su iz matematike s brojevima tek stigli do 5
    Slova isto uče nekim čudnim redoslijedom, nisu ih naučili još ni pola...
    Meni se čini da idu dovoljno brzo.
    Prvo su imali iz matematike tijela i likove, ravne, zakrivljene i izlomljene crte, sjecišta, brojeve do 5, pa uspoređivanje brojeva do 5, ispit i sad su na zbrajanju do 5.
    Hrvatski slova idu prilično brzo. Svaki dan novo slovo, osim petka. Slova idu redoslijedom lakoće pisanja - prvo lakša, pa teža.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Angie u prvom razredu u cijeloj godini uce zbrajanje do 20.
    A slova uce svi po tom rasporedu. osbno nisam sigurna da li po jednostavnosti pisanja ili po nekom drugom kjucu.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da idu dovoljno brzo.
    Prvo su imali iz matematike tijela i likove, ravne, zakrivljene i izlomljene crte, sjecišta, brojeve do 5, pa uspoređivanje brojeva do 5, ispit i sad su na zbrajanju do 5.
    Naši nisu ni počeli sa zbrajanjem. Tek uče pisati brojeve. Zato se i čudim pa pitam kako drugi...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Angie, i kod L je isto. Nisu još počeli sa zbrajanjem. Slova, mislim da su ima ostala samo ona sa "kvačicama".

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    Angie, i kod L je isto. Nisu još počeli sa zbrajanjem. Slova, mislim da su ima ostala samo ona sa "kvačicama".
    A kak vi znate kaj rade?
    Ja nemajka uopće zaboravim pogledati knjige.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A kak vi znate kaj rade?
    Ja nemajka uopće zaboravim pogledati knjige.
    Kod nas nema boravka, pa itekako znamo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cathy tvoji donose doma jednom tjedno knjige, a moja frajla svaki dan. pa silom prilika moram se diviti uradcima, jer ih ona ponosno pokazuje. isto tako voli pricati sta su radili. doduse ne znam do kojeg slova su tocno stali, ali znam da su K sgurno prosli, kao i broj 5 da su savladali, jer je imala gresku pa prvojeri. e sad koju gresku ne znam. iskreno slusala sam je na pol uha

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Cathy tvoji donose doma jednom tjedno knjige, a moja frajla svaki dan. pa silom prilika moram se diviti uradcima, jer ih ona ponosno pokazuje. isto tako voli pricati sta su radili. doduse ne znam do kojeg slova su tocno stali, ali znam da su K sgurno prosli, kao i broj 5 da su savladali, jer je imala gresku pa prvojeri. e sad koju gresku ne znam. iskreno slusala sam je na pol uha
    Da, moj samo priča koliko je golova zabio nakon ručka i kome je uklizao.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naši su prošli uspoređivanje manje - veće i već dva tri tjedna sigurno rade zbrajanje i oduzimanje do 5

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod nas sad krecu sa zbrajanjem a iz HJ puno pisu, citaju, crtaju. So far, odusevljena skolom i vrlo savjesno pazi na zadacu.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nasi idu malo sporije sa slovima,sad su na c. U matematicu su poceli sa zbrajanjem jos neki dan.

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kod mog slovo P zadnje, pisu diktat 1 put tjedno sigurno, matematika došli do br. 3, engleski gotovi s prve dve jedinice i pisali 2 testa, pisali i PID Jesen.
    Zadovoljan, vesel, sve zna (za sad ), a da je malo uredniji ne bi mu falilo

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo baš sam mu pregledala sve knjige jučer, nisu još došli ni do uspoređivanja brojeva. sa slovima su na v.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kod nas su došli do slova T. I u ponedjeljak pišu tek drugi diktat. Rekla je učiteljica na početku da će sa slovima ići sporijim tempom.

Iz matematike su pisali test iz geometrijskih likova, veće-manje, ravnih i zakrivljenih crta i uspoređivanja brojeva do 5. Tek za 10 dana pišu zbrajanje i oduzimanje do 5.

Priroda mi se čini kao puno premalo gradiva za tu dob. Za sad su pisali dva testa, prvi je bio ponašanje, lijevo-desno-gore-dolje, prostorije u školi, a drugi je bio mijenjanje prirode u jesen. Meni se čini da su jako malo toga naučili u 2 mjeseca škole i 3 sata prirode tjedno. Pogotovo jer su to stvari koje djeca već znaju i od ranije.

Iz njemačkog uče puno, ali ne pišu nikakve pismene testove, niti ne vidim na e-dnevniku da su u planu za ovu godinu.

U školu ide s prijateljicom, a po nju dođe baka jer većina djece ide u boravak. Kad prijateljice nema, onda ju baka prati pola puta do ulice koja je ujutro prometna, mora preći na križanju prek zebre gdje nema semafora (najčešće je prometnik u to vrijeme).

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi muku mucimo sa zadacama . Inace sve super ali te zadace, katastrofa, zaboravi i gotovo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    nasi idu malo sporije sa slovima,sad su na c. U matematicu su poceli sa zbrajanjem jos neki dan.
    I naši su na neki dan bili na C, ali to ti je njima več pred kraj abecede. Ne idu slova po redu.

Iz HJ imaju i do 2 diktata tjedno, iz matematike do sad 3 ispita, iz prirode će tek sad prvi ispit, jedino mi engleski nije baš jasam što rade, ali ok.
    Glazbeni trebaju znati svaku pjesmicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •