kod nas isto sve super, ne ide u boravak, ali školu nismo niti osjetili. dođe doma, pokaže mi kaj su radili i onda napiše zadaću, a ja je pregledam.
u imeniku ima dvije četvorke, iz glazbenog i jednu iz hrv.
oni su bili na izletu prošli tjedan u Eko selu Krašograd.
a u Contessi su bili prošle godine sa vrtićem i bilo im je super, imali viteške igre, odjevali se u dame i vitezove....
Jos par dana i gotov 1.razred.
Malo je za reci da me sokiralo-pa kud prije?
U cetvrtak idu na izlet(Divlje vode),u utorak zavrsna svecanost i to je to.
L.je isla u boravak i moram priznati da je funkcioniralo besprijekorno i da su moji strahovi bili neopravdani.
Kamo cete vi sa svojima preko ferija?
Meni je lagano zlo od same pomisli.Ja mogu na ljetni g.o.samo 2 tjedna,mm ga ovo ljeto uopce nema(nova firma,radi tamo tek mjesec dana).
ja vec godinama rasporedjuem Go kako znam, da porkijem sve sto vise.
ali kampovi su nam najbolji prijatelji.
Bili danas na Contessi - imali sreće da ih je nevrijeme zaobišlo. Ne pretjerano oduševljen, ali ne mogu reči niti razočaran.
Jahali tko je htio. Zapravo, izvlačim iz njega svaku informaciju kliještima...
Škola prohujala i ovi praznici su i mene nekako zaskočili. Zapravo, sve je prošlo bolje nego sam se nadala (osim pisanja zadaća koje mu se nikako nije dalo). Zadovoljni svi - on, učiteljica i mi.
Ovaj tjedan još pišu dva testa i to bi bilo to.![]()
još malo pa počinje drugi razred... hoćete li vi prije škole kupovati bilježnice, pribor za likovni ili čekate roditeljski da kažu što sve treba?
jer ne znam koje sad bilježnice treba za koji predmet, pa mi je nekako logično pričekati
Mi smo kupili novu pernicu(ipak je Frozen sada hit) i nove bojice(one debele,iz Lidla,pokazale su se odličnim).
Ostatak ćemo kada dobijemo popis
Mi smo kupili skoro sve unaprijed. Jedino što mene muči je što ga nisam uspjela natjerati da čita preko ljeta :/
Bojim se da će sada biti svega, nema više grace perioda od jednog polugodišta![]()
Mi smo dobili popis što treba na kraju 1. razreda, a i s učiteljicom smo svakodnevno u kontaktu na fejs grupi za roditelje, pa nije problem.
Mi smo dobili koji biljeznice trebaju. Za likovni smo pocistili kutiju i nadokupili ono sto je u losem stanju. Ostali smo ostavili.
Za biljeznice ako ne znate bolje sacekati. Neki traze pisanku b, a neki pisanku c.
Mi smo na B.
I imamo novu učiteljicu u boravku, stara je morala u penziju.![]()
Kod nas u školi boravak je samo prvi razred.
Matematika 1,2
Pisanka C za HJ,GK,Lektiru i velika s širokim crtama za PID
Tjelesni bijele hlačice i majica i papučice ili tenisice
Za ENG i Vjeronauk još ne znamo.
Nisam odlučila čije bojice kupiti,gumicu i šiljilo a cure su preporučile običnu olovku B jer tražim neku koja jako svjetlo piše jer moja ljevakinja jako stiska,gumica za brisanje se lomi ili prlja ili mulja po papiru,pa danas ponovno u kupnju i ako sam već tokom ljeta sve obavila.
Još omotavanja.
Pernicu sam kupila manju na patent,onak kao torbicu, one velike su mi se trgale unutra prošle godine pa ću rađe jednu za olovke drugu za bojice.
Bojice uzimam Maped trokutaste godinama, pokazale su se savršene. I njihovi flomići isto.
Olovke uzimam Faber Castell HB, ili 2HB (nisam sigurna). Isto su trokutaste i imaju one gumice po olovci protiv klizanja.