Stranica 8 od 12 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 567

Tema: Prvašići 2014/2015

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam ni ja dobila za najmlade, za ostale jesam.

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nama su rekli da na upis donesemo kopiju bilo kojeg dokumenta (domovnica, rodni list) na kojem ima OIB jer se sad svi i sve vodi pod njim.
    Nema veze starost dokumenta (mislim ono ne stariji od 6 mj.)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj nema na domovnici i rodnom listu OIB (ako se ne varam OIB je izmišljen kasnije). Nikud ne nosi kopiju OIB - a, nego ga prepišem.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

išla sam provjeriti, na papiriću koji sam dobila piše samo da donesem OIB..nikakav dokaz, nikakva kopija

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je u školi rekla ˝nekakav dokument˝. Viš da je sve to od škole do škole varijacija na temu...

Rješenja o OIB-ima smo dobili u 1.mj. 2009. (išla ćirnut )
    Za Tina imam rodni sa OIB-om iz 2010. od upisa u vrtić.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nabijem ih :D nek provjeravaju ako mi ne vjeruju ili nek je ne upišu. od mene mogu dobiti samo diktiranje iz mobitela i provjeru na licu mjesta na netu :D

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je rekla nešt u stili da su prije mogli oni tražit, a sad više ne mogu - nisam baš ulovila razlog (to sam već bila na vratima jednom nogom van uz pad koncentracije)

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi bi trebali u školu na jesen,ali bili smo podnijeli zahtjev za odgodu I odgoda nam je odobrena iako je prošao sve testove kod psihologa I lječnice.rečeno nam je da mi roditelji odlučimo da li želimo da na kraju ide ili ne I mi smo odlučili da će mu dobro doći još jedna godina sazrijevanja.Rođen je 12.03.2008.

Lidali avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mom je ta dodatna godina definitivno super sjela.
    iva9, vjerujem da ces sama najbolje procijenit svoje dijete.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uh,sad sam negdje našla ovo i baš me nekako rascmoljilo
    Nekako još ne vjerujem da je još malo ostalo do polaska u školu

Vrtiću na rastanku
    Još malo i počinje škola, a s njome i nove brige,
    umjesto priča i bajki čitat ću školske knjige. ...
    Bit ćemo đaci prvaci, praviti se važni, zna se,
    al´ kako bi lijepo bilo imati tetu uza se.
    Pa zbogom vrtiću dragi, hvala ti za sretne dane,
    poljubac tetama našim što su nam mijenjale mame.
    S vama smo bezbrižno rasli, u danima punim veselja,
    na rastanku primite od nas buket najljepših želja.
    Molim te, mama,
    molim te, tata,
    kada danas zatvaraš
    vrtićka vrata,
    zatvori ih tihom tiše, jer
    iza njih moje djetinjstvo diše,
    zatvori ih tiho, tiše,
    ja mahnut ću rukom i ništa više...

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo svi doma onomad, davnih dana, dobili papirić s OIB-om, osim C. koja je to dobila (ne sjećam se sad točno), mislim, na policiji (???) kad smo ju prijavljivali. ili u matičnom? negdje je dobila.
    uglavnom, meni na pozivu za školu piše da donesem kopiju liječničke dokumentacije (ako postoji) i OIB. ne kopiju OIB-a.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moze se dobit oib u poreznoj, na policiji ste vjv dobili jmbg (bar sam ja za mazu tako dobila dok je za cimavicu jos uvik pisao na svim dokumentima)

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    moja je nacrtala mamu,sebe,nekakve zadatke je ispunjavala,tipa ko u prvom razredu,crte,krugove,valjda se gleda grafomotorika,preciznost.oib moras donijeti kopiju ili si tamo kopiras u skoli,

Hvala.....jel moramo donijeti potvrdu s sistematskog jer meni nisu ništa dali....rekla mi je usmeno doktorica da što se njih tiče mala je spremna za školu,pa sam ja mislila da oni to sami šalju u školu?
    Dokumenti za školu; Rodni list,OIB,potvrda o prebivalištu, potvrda o zaposlenju za roditelje koji djecu žele upisati u dnevni boravak, mišljenje povijerenstava za psih.fizičko testiranje ....po tvom na testiranje donosimo samo Fotokopiju OIB-a a sve ostalo na upis?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala.....jel moramo donijeti potvrdu s sistematskog jer meni nisu ništa dali....rekla mi je usmeno doktorica da što se njih tiče mala je spremna za školu,pa sam ja mislila da oni to sami šalju u školu?
    Dokumenti za školu; Rodni list,OIB,potvrda o prebivalištu, potvrda o zaposlenju za roditelje koji djecu žele upisati u dnevni boravak, mišljenje povijerenstava za psih.fizičko testiranje ....po tvom na testiranje donosimo samo Fotokopiju OIB-a a sve ostalo na upis?
    Mi smo isli u skolu prije sistematskog.Nisam se mogla sjetit kaj tocno sam sve nosila,znam da nisam imala kopiju oiba pa sam tamo fotokoipirala.Nije nista komplicirano kaj se tice samog pregleda.Mi smo to obavili kod pedagoga u skoli.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo upisani u školu. bili smo danas na testiranju, donijeli kopiju rodnog lista i na njega napisali OIB i gotovo. ne nikakve upise ne moramo ići, samo na roditeljski 16.6. i mirni smo do početka škole

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo upisani u školu. bili smo danas na testiranju, donijeli kopiju rodnog lista i na njega napisali OIB i gotovo. ne nikakve upise ne moramo ići, samo na roditeljski 16.6. i mirni smo do početka škole
    ček, ček i to je moguće?
    mi imamo zvanične upise.. tam negde u lipnju..

na kojem ste vi to planetu ?

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

kak nema upisa?
    pa kaj nije na vrtiću i školi ona obavijest za upise u škole????
    mi smo obavili pregled u školi, ali rekli da su upisi 11., 12. i 13. 06.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

u nekim školama odmah obave u i upis.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj bodo prvotno napisa Vidi poruku
    Uh,sad sam negdje našla ovo i baš me nekako rascmoljilo
    Nekako još ne vjerujem da je još malo ostalo do polaska u školu

Vrtiću na rastanku
    Još malo i počinje škola, a s njome i nove brige,
    umjesto priča i bajki čitat ću školske knjige. ...
    Bit ćemo đaci prvaci, praviti se važni, zna se,
    al´ kako bi lijepo bilo imati tetu uza se.
    Pa zbogom vrtiću dragi, hvala ti za sretne dane,
    poljubac tetama našim što su nam mijenjale mame.
    S vama smo bezbrižno rasli, u danima punim veselja,
    na rastanku primite od nas buket najljepših želja.
    Molim te, mama,
    molim te, tata,
    kada danas zatvaraš
    vrtićka vrata,
    zatvori ih tihom tiše, jer
    iza njih moje djetinjstvo diše,
    zatvori ih tiho, tiše,
    ja mahnut ću rukom i ništa više...
    ajme,ovo me rasplakalo...
    prekrasno receno,I evo ne mogu zaustaviti suze...
    koliko u tome istine ima...

Inace sam pod utjecajem trudnickih hormona I stalno placem zbog necega,I bas su mi dirljivi ovi zadnji tjedni vrtića,proveli smo tamo 5 godina,sa lijepim I tezim trenucima

sva smo testiranja za skolu rijesili I totalno smo spremni, ali znam da nece proci mjesec,a da Ne odemo vidjeti tete, koje su mu bile I mama I tata svih tih godina...

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rekli su mi da nema smisla da svi ti roditelji ponovo dolaze i rade guzvu. pametna skola <3 a realno po kaj da idem? da potvrdim da ozbiljno mislimo u skolu?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod nas je sve isti dan. (Testiranje, cijepljenje, upisi,...).

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i kod nas nema dodatne papirologije
    al zato ce ove godine imati drugog dodatnog posla - hrpu roditelja koji ce se zaliti sto im dijete odgadjaju za dogodine - bez konkretnog razloga, odnosno izmisljenog
    znaci redom usmjeravaju na odgodu s razlogom nemirnosti i nekoncentracije, koja uopce - kod neke djece ne postoje. Ne moram vam reci da su roditelji a i tete u vrticu koje prate djecu godinama - posizili

mi smo se upisali, ali samo zato sto je nedavno napunio sedam godina, pa su se smilovali jer gdje bi sa osam u skolu....

aha, nisam vam rekla razlog zbog kojeg ovo rade: ova generacija je imala baby boom - imamo 120 predskolaca u opcini, jednu osnovnu, znaci trebalo bi biti pet razreda, a do sad ih je bilo samo tri. prije dvije godine je na jedvite jadi nakon sto je nova skolska godina trajala vec dva mjeseca, odobren cetvrti razred. sto da vam kazem

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mi smo obavili testiranja i sve je super proslo
    za sami upis nisu nista spominjali,imamo roditeljski sastanak u skoli 23.6. pa cemo tada sve saznati

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo se upisale jučer! Prvi roditeljski je 16.06., torba i pernica su već spremne i čekamo početak!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vi već i roditeljske imate zakazane, a mi još ništa nismo ni obavili. 02.06. imamo doktora, a vjerojatno 07.06. u školi.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma važno da je gotovo do 11.6. kad su upisi

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Testiranje prošlo odlično,riješila test 100%..bila nam je defektologica.
    Ja sam sve upropastila kao i uvijek svojim lajanjem.
    Mala je bila tako ponosna na sebe i išla mi se odmah pohvaliti u smislu"nisam te iznevjerila mama" a kad je defektologica spomenula Suvag jer smo rekli da ide logopedu, ja raspalila o strahu o disleksije itd. tako da tko zna što je žena napisala nakon razgovora sa mnom a prije toga je bila oduševljena malom, jer ništa od onoga što sam ja govorila nije primjetila (osim malo logopedskih problema s L i R) a ja počela o analizu-sintezu itd kako joj ne ide a je mala to na testiranju znala.

Na onom upitniku sam napisala da ne zna baš vezati tenisici(mislim fakat je bilo glupih pitanja) a dan poslije vidim da ih veže..mislim uvijek mene traži da joj vežem tako da nisam imala pojma da zna sama...naljutila se na mene i muža kad sam rekla da sam zaokružila da ne zna vezati vezice...

Znam da nepotrebno konmplicirama, ali eto kad želite biti najbolja majka u nekim trenucima zapravo pretjerate i postanete "najgora",umjesto da pomognete djetetu ustvari joj odmognete svojom "brigom"..baš sam se naplakala..pucaju me ovi trudnički hormoni valjda

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://os-brestje-zg.skole.hr/

Upisi u OŠ Brestje
    OBAVIJEST
    o upisu djece u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2014./2015.
    12., 13. i 14. lipnja 2014.
    12. lipnja četvrtak od 10 - 17 sati
    13. lipnja petak od 10 - 17 sati
    14. lipnja subota od 9 - 12 sati

OTVORENI DAN ŠKOLEOŠ Brestje 23. svibnja 2014. organizira « Otvoreni dan škole» .Cilj takovog organiziranja je prezentacija škole i školskih dostignuća po pojedinim nastavnim predmetima kao i prezentiranje razredne nastave po razredima.Pozivamo cijenjene roditelje i ostale zainteresirane građane da nas posjete i vide kako se kod nas radi.S veseljem vas očekujemo!

PROGRAM:23.5.2014. - PETAKPREZENTACIJA NASTAVNIH PREDMETA 9:00 -11:00 sati HRVATSKI VELIKANI KULTURNA VEČERRaspjevana i rasplesana škola 18:00 sati

Ravnatelj: mr. sc. Miše Kutleša

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

"nisam te iznevjerila mama"
    lako za vezivanje tenisica, al ova rečenica ti je stvarno motiv da se instant skuliraš. bez obzira na hormone.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Testiranje prošlo odlično,riješila test 100%..bila nam je defektologica.
    Ja sam sve upropastila kao i uvijek svojim lajanjem.
    Mala je bila tako ponosna na sebe i išla mi se odmah pohvaliti u smislu"nisam te iznevjerila mama" a kad je defektologica spomenula Suvag jer smo rekli da ide logopedu, ja raspalila o strahu o disleksije itd. tako da tko zna što je žena napisala nakon razgovora sa mnom a prije toga je bila oduševljena malom, jer ništa od onoga što sam ja govorila nije primjetila (osim malo logopedskih problema s L i R) a ja počela o analizu-sintezu itd kako joj ne ide a je mala to na testiranju znala.

Na onom upitniku sam napisala da ne zna baš vezati tenisici(mislim fakat je bilo glupih pitanja) a dan poslije vidim da ih veže..mislim uvijek mene traži da joj vežem tako da nisam imala pojma da zna sama...naljutila se na mene i muža kad sam rekla da sam zaokružila da ne zna vezati vezice...

Znam da nepotrebno konmplicirama, ali eto kad želite biti najbolja majka u nekim trenucima zapravo pretjerate i postanete "najgora",umjesto da pomognete djetetu ustvari joj odmognete svojom "brigom"..baš sam se naplakala..pucaju me ovi trudnički hormoni valjda
    Ja sam 100% sigurna da je žena i dalje oduševljena djevojčicom, a mamu shvaća kao perfekcionistu...i sama sam također takva i x puta zeznem i sebe i svoje "razmišljanjem na glas"...no unatoč tome vjerujem da nas samo shvaćaju kao brižne majke

a i trudnički hormoni definitivno čine svoje...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    lako za vezivanje tenisica, al ova rečenica ti je stvarno motiv da se instant skuliraš. bez obzira na hormone.
    x

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    debeli X

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi bili na testiranju 20. 05. i sve je prošlo predobro. verbalno je sve znao, jedino se požalio da nije znao 2+1 . kad sam ga pitala zakaj si nije malo pomogao prstima, rekao mi je ozbiljno: mama, pa ti si rekla da se računanje u školi mora znati napamet, da nema varanja! eto, lijepo mi je i rekao . moj mali sljedbenik pravila (voli ga mama, hahaha).
    i nemamo nikakve specijalne upise, samo se na webu škole moramo informirati o prvom danu i doći tada u školu.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koji su to mudraci..<3
    i mi sad samo čekamo prvi dan škole

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

oprostili smo se sa vrticem jucen, a uvecer nam stigla skolska torba. malac presretan a mene sredile emocije...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Imali smo prvi roditeljski sastanak, upoznavanje,... Dobili smo popis knjiga i stvari koje treba, par uputa i službeno je školarac.
    Bilo je lijepo, svi roditelji i djeca.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kod nas nema roditeljskog,saznati ćemo sve tjedan dana prije početka nastave i to preko web-a, malo mi je to onako,ali škola je ogromna i kažu da nemaju gdje održati tako msaovan roditeljski sastanak, upisano je 150 klinaca u 1 razred.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

MI smo odlučili da Iva neće u boravak!
    Vidjet ćemo kako će to ići!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je isto oko 150, pet razreda koliko ja znam, al imamo roditeljski.

ana ne ide ni Kala bit će veselo. nadam se uvođenju međusmjene za niže razrede. i zbog treninga i zbog toga što bi onda u 1-2 dolazila doma, a ne u 10 kad ja idem na posao :D

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma mi kak smo stalno ujutro, a muž i ja radimo u smjenama, on nekad noćne, znam da će uvijek imati tko je odvesti u školu i doći po nju, a kako je Janko već drugo polugodište u 1. razredu išao sam, vjerujem da će i ona tako moći.
    Mislim da će sve to biti ok.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobili smo popis udžbenika i sad me zanima može li se išta od toga kupiti rabljeno? Čula sam da djeca dosta ispunjavaju u tim udžbenicima pa da se zato trebaju kupiti novi. I šta još treba osim torbe koju imamo i pribora za likovni? zbunj.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

stanam, stižu skroz novi udžbenici.
    Ništa lanjsko nije upotrebljivo, ma koliko da je očuvano.
    Ali vi ih ni ne trebate kupovati, s obzirom na lokaciju.

Trebat će bilježnice, ali ovisi o učiteljici koje.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 11.06.2014. at 20:20

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi imamo 16.06. roditeljski sastanak.
    Nista jos necemo uzimati od pribora, to cemo sve u 8.mj. Jedino smo torbu kupili.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj stanam prvotno napisa Vidi poruku
    Dobili smo popis udžbenika i sad me zanima može li se išta od toga kupiti rabljeno? Čula sam da djeca dosta ispunjavaju u tim udžbenicima pa da se zato trebaju kupiti novi. I šta još treba osim torbe koju imamo i pribora za likovni? zbunj.
    u Zagerbu su udzbenici besplatni, osigurat ce ih grad. Raspitaj se u skoli i ne kupuj ako nije potrebno.

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I moj se malac upisao, 115 cm i cca 19 kg, bila sam kupila Priorix jer sam mislila da cijepe sa našim od imunološkog zavoda( bila sam u krivu) ali smo odgodili vakcinaciju zbog reaktivnog artritisa do jeseni...
    Pošto nismo u Zg moramo kupiti knjige, na web stranici škole nema još nikakvog popisa knjiga a u knjižari isto ne znaju koje knjige s obzirom da su nove od ove godine, jel netko zna koje knjige i gdje kupiti

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vida, svaka škola određuje koje knjige će koristiti, naši su već objavili na svojoj stranici i izvisli na školi popis knjiga, pa otiđi pogledat do škole, možda su na njoj izvisili popis knjiga.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ajme, ja skroz zaboravila da se moja nije cijepila!! odgodili joj radi neke bakterije u urinu, pa je bila prehladena i tako je proslo vrijeme a ja skroz zaboravila.
    Budem sutra otisla vidjeti kad da dodemo.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ista stvar kod mene s cijepljenjem. nismo ni pišali ponovo ni cijepili

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

E, a sta je sad sa ovim upisima 12.,13. i 14.06. Sta su to samo sluzbeni upisi ili moramo opet ici u skolu? Ja se ne sjecam da sam sa klincima isla jos jednom.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    E, a sta je sad sa ovim upisima 12.,13. i 14.06. Sta su to samo sluzbeni upisi ili moramo opet ici u skolu? Ja se ne sjecam da sam sa klincima isla jos jednom.
    Mi bili danas i upisali se službeno.

Stranica 8 od 12 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •