Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Prvašići 2014/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ninochka koji rusak imate?

Ma meni nije bitno da je marka (nisam taj tip) bila ih sretna kad bih našla neku jeftiniju verziju a da se njoj sviđa,da je kvalitetna i da je nosi više od godine dana. Kako smo bili u prolazu u dućanu,mislila sam hajde neka stavi torbu na leđa,bilo koju samo da vidim dužinu,širinu,težinu,kako joj leži na leđima...ali ona odmah zapela da joj se kupi. I u tome je problem ja sam tip koji mora proći sve dućane dok ne odluči što bi bilo najbolje kupiti, ne volim kupovati nikad na prvu, a ona je tip koja bi odmah ono što joj se taj tren svidi..problem je u tome što bih ja htjela da ipak ona odabere torbu pošto će ju ona i nositi.

Sek@ avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moja starija ima Step by Step i vrijedi svaku kunu. Ovo je druga godina da ju nosi i kao nova je. Mislila sam da će ju mlađa naslijediti ali ona neće hoće novu kao i seka Tako da ćemo vjerojatno kupiti opet Step by Step i mlađoj. Išli smo gledati u Hamu ali nam je striček tamo rekao da su u dolasku novi modeli pa ih čekamo. A i ne žuri mi se previše

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sek@ prvotno napisa Vidi poruku
    Moja starija ima Step by Step i vrijedi svaku kunu. Ovo je druga godina da ju nosi i kao nova je. Mislila sam da će ju mlađa naslijediti ali ona neće hoće novu kao i seka Tako da ćemo vjerojatno kupiti opet Step by Step i mlađoj. Išli smo gledati u Hamu ali nam je striček tamo rekao da su u dolasku novi modeli pa ih čekamo. A i ne žuri mi se previše

Hvala!

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

a kaj mislite o torbama s kotačićima i onom ručkom za vući? se to isplati? imate kakvih iskustava s time? s obzirom da su te torbe (bez kotačića) same po sebi već fest teške, trta me da će mu biti teško nositi sve na leđima.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    a kaj mislite o torbama s kotačićima i onom ručkom za vući? se to isplati? imate kakvih iskustava s time? s obzirom da su te torbe (bez kotačića) same po sebi već fest teške, trta me da će mu biti teško nositi sve na leđima.
    Mi smo kupili Herliz flexi i zbilj nije teška-samo 1 kg

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da, vi'š, opće nisam razmišljala o vremenskim (ne) prilikama, a ni o položaju pri vuči...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    da, vi'š, opće nisam razmišljala o vremenskim (ne) prilikama, a ni o položaju pri vuči...
    Ja ju nisam kupila zbog "poklončića" na cesti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •