-
Osoblje foruma
jos ideja, to mozes odmah- doma imas slamke- narezi ih na komadice, izmi spagicu, konac i daj joj da si nanize ogrlicu. to bi joj moglo bit fora.
moja starija nije voljela ni puzzle niti one piknice kaj se pikaju i radi se slika, niti je znala znirati (to je savladala prije skole), zakopcat gumb, na hlacama pred skolu, na kosulji ni dan danas...al je savladala touchscreen s 3. mis ne koristim. igrala je hlapicovu igru ucimo slova. ali je voljela crtati i rezati.
mladja pak pika s 9mj, gurala je sarafe u rupice od ormara s manje od 18mj, skuzila je kako na mobu pokrenuti filmice i vrtiti ih, prst na touchscreen, a iznenadila me i s 18 kad si je na youtubeu pustila pjesmu na ripit i plesala. cvor na cipeli napravila je punih 7g ranije od starije. uziva u puzzlama i legicima, obula je cipelu prije nego je prohodala. a prohodala je s 20mj. starija je to naucila tamo s 4 u vrticu, a prohodala pola godine prije mladje.
i sta mi to govori? nista. bas nista.
osim da su djeca razlicita. i da ih zanimaju razlicite stvari.
nemoj je usporedjivati, ali nemoj ni zanemarivati unutarnji glas. ako ti mislis da nesto niej ok, tjeraj to dok ne saznas sta nije ok. ali samo zato sto za nju, kad gledas samo nju, mislis da nesto ne stima, a ne statistiku i kako drugi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma