-
Ja sam totalni laik, i da čitam svaku Andro-genovu temu posebnu, rekla bih da čovek malo preteruje u brizi. Ali, onako, sabrani utisci o detetu, ako je tata objektivan-pa, da, meni JESTE malo neobično dete koje u tom uzrastu slabo barata i klikerima (to su pikule?), i mišem, i crtanjem, i puzlama, i lego kockama, i makazama, i čini mi se još ponečim na drugim temama, i još mi je neobičnije da ni nema mnogo interesa za sve to. Možda je u drugim stvarima puno naprednija ili jednaka vršnjacima, a možda i nije. Zar to onda nije u krajnjem slučaju neobično?
I moje dete je na petnaest minuta sa doktorima divno, ljupka i slatka, saradljiva, koncentrisana. Ali ako četiri godine iz dana u dan primećujem i ja, a i drugi, da ona pada u proseku 3-4 puta više nego vršnjaci i to u situacijama u kojima deca njenog uzrasta obično ne padaju, ako vidim da ona svaki dan kad izađe napolje prvo optrči deset puta u krug kao pas zatvoren mesec dana na lancu a druga deca nemaju tu potrebu, onda je valjda to bitnije nego trenutna opažanja doktora?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma